23 överdriva tecken på att han är oseriös

tjaaa alla!! vad gör ni? själv ligger jag i sängen och väntar på att min deo skall torka, hehe kul för er att veta. Så ligger och läser lite tidningar sålänge. Så slog jag upp FRIDA, alla vet väll vilken tidning det är hoppas jag. Så börjar jag bläddra lite i den, så kommer jag fram till sida 52 och finner en brutal lista, som handlar om hur man skall veta att en kille är oseriös med dig. jag skall framföra denna för er nu. Så  hade jag tänkt skriva lite om den. hehe. varsågoda!!

1. Du heter fortfarande "Lördags-ragget" i hans mobil.
Killar, om ni nångång har döpt någon till detta i kontaktlistan så har ni nog sumpat alla chanser i världen. När man träffar någon ny brukar man väll alltid fråga efter namn. Annars tycker nog tjejerna att ni är efterblivna. Alltså, döp kontakten till tjejens namn

2. Din civilstauts på facebook är "i ett förhållande" hans är "singel". Okej tjejer, byt aldrig statusen om ni inte är säkra, det är ju jättepinsamt.

3. Han kallar dig för Johanna, fast du heter Amanda. haha, snacka om överdrivet. Har detta någonsin hänt någon där ute? upprepade gånger alltså, alla kan ju säga fel nån gång.

4. Han ber dig om flört och raggninsrepliker. Vilken kille gör något till en tjej som tror att det är något på gång mellan dem? och en annan sak, raggningsrepliker är inte det bästa alternativet.

5. Han brukar fråga vilka av dina kompisar som är singlar. Denna var väll inte allt för konstig, klart man är nyfiken, det behöver väll inte betyda att man är oseriös..

6. Han skulle aldrig någonsin hålla din hand eller pussa dig offentligt.  Om man inte innan detta har märkt att killen inte vill något är man ju fan tappad.

7. Han kallar sig själv för Casanova. alltså, dessa punkter. Det värsta med denna är ju att den är pinsam, alla killar som kallar sig själva för detta. sluta med de!!

8. Han har låten Womanizer(brittans låt ni vet) som ringsignal på mobilen. Frågan är vad det har att göra med om han är oseriös eller inte, killen kanske älskar denna låten.. Om han har denna så får ni fråga tjejer, så ni kan utesluta denna punkt från listan.

9. Han har ett rykte om sig att byta tjej en gång i veckan. Hallå tjejer. Vi faller väll inte för sånna killar ens? Och om killen har detta rykte bör han nog lugna ner sig lite, för det är inte sexigt.

10. Trots att han har frågat flera gånger glömmer han alltid bort hur gammal du är, var du bor, vad du heter & hur du ser ut. Haahah, alla fattar väll att detta inte händer, troooots att någon kanske är dyng oseriös eller vad som helst, detta händer bara inte. Snacka om att spela över.

11 Ni har aldrig umgåtts i dagsljus. Haha, det blir bara värre och värre, om tjejen fortfarande tror att han är seriös så har hon något allvarligt problem.

12. Det är inte bara dina vänner som varnar för att han är en player, det gör även hans vänner. Om det har gått så långt så killens kompisar varnar dig för honom är det nog dags att släppa taget!!

13. På frågan hur länge hans längsta förhållande varat svarar han "jag är ingen förhållande-kille". Om ni får denna frågan och känner samma som killen här så bör ni informera tjejen ganska tidigt att ni inte vill något mer än gänga.

14. Du prioriteras i hans liv efter, fotbollen, kompisarna, tv:en, tv-spelet, fester, mopeden och skolan. Frågan är om man nånisin hinner träffas och gänga då. Vad skall killen då med tjejen till?

15. När ni fikar eller äter ute har han alltid glömt pengarna hemma.  Sicken glömsk kille, då får du se till att påminna han om pengar innan om du inte vill bjuda jämt.

16. Prata är inte riktigt hans grej, han vill mest hångla. Mysig kille. hiih

17. Hans fotoalbum på face innehåller 20 pussbilder, varav en är med dig.  alltså, haha om en kille hade så skulle man ju bara skrattat och tyckt att han va lite efterbliven.

18. De gulligaste han har gjort mot dig var att säga "schyssta lökar" kvällen ni träffades första gången. Killen bjuder inte till allt för mycket, men sanningen är att han kommer inte långt åt något håll med den kommentaren. Vill han ligga så får han nog kämpa lite mer.

19. Du vill veta allt om honom, han vill bara veta hur du ser ut naken. Happ, okej. Nu måste ni väll förstå att killen baaaara vill ligga.

20. När du bad honom träffa dina föräldrar svarade han "nej, jag är ingen  svärmorsdröm. Bara en dröm." Denna kille ligger inne med lite osexigt självförtroende, som vi har sagt för gillar vi charmiga killar.

21. Han vägrar prata om var ni har varandra eftersom han känner sig som "en fånge" då. ah, denna punkten behövs ju inte sålänge man kan lita på varandra. Så killen är nog lite knäppiss

22. Han vill aldrig låna ut sina saker till dig. Motivering, "vill inte att någon av mina älsklingar skall gå sönder". Fatta inte ens denna..

23. Han har en stor poster med sin förebild Hugh Hefner ovanför sängen. Denna killen jobbar alltså med posters, osexigt.


alltså, denna lista. sjukt konstig, överdriven och knäpp. Skall nåndag göra en egen, mer trovärdig lista. för denna söööög. nu skall jag dra mig, har lite bråttom. kösssssss

Helena

Kommentarer
Postat av: Sandra

Dålig uppdatering nu på ett tag tjejer. Bättring!

2010-08-19 @ 22:19:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0