40+

hej alla läsare, vill tacka grymt mycker för allt stöd. fortsätt läsa bloggen!

idag har man haft en lång dag och jag är därför ledsen för dålig uppdatering från mitt håll.. men jag sviker er inte i första taget.

Idag har man ägat sin dag åt jobb, spring på stan, fika på stan, häng med agnes i lla. checkat lite inline matcher. det har varit en trevligt dag. meeen, eftersom man väljer att åka kollektivt(eller inte har något annat val) så missade man de sista minutrarna på sudden death i matchen mellan finland och sverige. så om någon läsare har koll på hur matchen slutatde, kommentera!

dagens inlägg skall jag ägna åt alla snygga, sexig män över 40 som finns där ute och storsar omkring på gatorna utan att veta att de ligger inne på min Top 5 lista på snygga "gubbar"
eftersom att jag & henny inte är särsklit blyga när de gäller att dela med sig av sina tankar om killar, så kör jag järnet även denna gång. så nu mina damer och herrar, håll i er för  här kommer de snyggaste männen över 40.

på första plats hittar vi (kanske inte helt oväntat) Matthew Mcconaughey.

denna man är ju rena drömmen. jag skulle personligen inte ha något emot att bli förföljd av honom en mörk natt.
om det finns någon där ute som kanske råkar ha missat denna underbara man så kan ni ju kolla in filmen "hur man blir av med en kille på 10 dagar" . Den filmen rekommenderas, för där är han sjukt go.

Andra platsen kommer kanske lite oväntat, denna vackra utmärkelse ges till David Conrad

om man gillar manliga killar så är detta vad man söker.
Ni har alla säkert sett ghost whisperer någon gång och tänkt, shit Melinda Gordon har verkligen tur!
Och ja, jag håller med er, man skulle mörda för att få tillbringa en natt med snygge David!

Tredje platsen delas med stolthet ut till allas vår egen Mikael Persbrandt.

om någon kollar på en med den blicken, då piggnar man fan till i berget på en gång.
ingen kan väll ha missat denne sexige man på bioduken & hemma i tvrutan.
Här har vi Gunvald Larsson. Ni kan helt enkelt inte missa honom i den nya filmen Beck - Levande begravd. Om jag inte minns helt fel så hade den biopremiär 21 juni!

På fjärde plats hittar vi Hugh Grant

även om denna killen kanske inte är den snyggaste 40 plusare som man har sett.
så har han ändå det lilla extra om man säger så. Ett charmigt leende som kan få vilken tjej som helst på fall. (iallafall mig)
alla känner igen denna gossen från filmer som Bridget Jones & Nothing hill.

Sist men inte minst och kanske inte helt oförväntat heller så har vi en kille som ni känner igen från filmen pirates of caribbean, ni vet alla vem jag talar om.  Johnny Depp.

denna filmen kan också vara den enda han är snygg i. Alla tycker väll olika.
Men om ni gillar honom utan det kaxiga yttret & de långa håret så kan ni ju kolla Kalle & Chocklad fabriken.



Sååå, där har ni den. Min alldeles egna 40 + lista.
När man sitter såhär och skriver om snyggingar vore de ju sjukt grymt om alla läsare kunde skicka en bild till oss. Så kunde jag och henny tillsammans skriva en Top 10 lista - snyggaste läsarna.
Tänk över det och återkom om någon är intresserad!

Många kyssar & kramar 
helena

heeej

tjaaaa alla mina & helenas fanz!
nu mina vänner hade jag tänkt mig att till er killar där ute, skriva en lista på saker som är extremt förbjudna att vistas i. läs igenom & vi får väl hoppas att inga av er känner igen er & bär något av dessa. i så fall, sluta på momangen.

förbjudet nummer 1: percingar
killar killar killar. vad tänker ni när ni skaffar en percing? alla, då menar jag verkligen ALLA är lika fula, stora som små, glittriga, som matta, på hälen eller i näsan. ja, hur den än ser ut & vart på kroppen den än befinner sig så är de strängt förbjudet. riktigt big no enligt mig.

Killar låt de aldrig gå såhär långt. dehär ser ju verkligen inte skönt ut, hur fan ligger han när han ska sova?

förbjudet nummer 2: häng på brallan
visst att man inte behöver ha byxorna överdrivet lång upp. (så som alla killar gör när man klagar på att de har för mycket häng). men inte fan behöver man dra ner brallorna bokstavligt talat under rumpan & sen ha ett skärp hur hårt som helst där bara så de ska sitta kvar och inte ramla av. en rumpa med häng är verkligen inte speciellt snygg, jag likaså de flesta andra tjejer uppskattar rumpan mest när byxorna är på rätt plats, eller när de är helt av. inget mittemellan för oss inte.

förbjudet nummer 3: fula frisyrer
något jag verkligen inte tycker är snyggt är när killar smetar in håret i en hel burk med billigt wax, bara det är jätte fult. köp istället lite dyrare wax & använd mindre, ni kommer tjäna pengar på de pojkar!! sen inte nog med att ni använder mycket wax många får för sig att det är snygg när man har långt hår, att platta de & sen drar ner allt i ansiktet. fyfan rent ut sagt, de ser förjävligt ut. skaffa en snygg frilla & få bort de från ansiktet på en gång grabbar.

förbjudet nummer 4: oklämda finnar
visst, man kan inte hjälpa om man har mycket finnar eller inte. & jag menar inte att man inte får ha finnar. för de har ju inprincip alla så de har jag inget emot. men killar, varför gå ni runt med stora oklämda gula finnar mitt i ansiktet. när jag ser en sån i pannan på er när vi står o pratar så är de enda jag tänker på "fan va jag vill klämma deeeen" så killar kolla alltid när ni närmar er en spegel om någon ovälkommen buse sitter där. & ifall läget är så. kläm den!!

nu måste jag rusa iväg ska hoppa i duschen & sen dra in mig mot stan för att möta upp frida.
ha de bra. hörs senare idag.
PUSS HENNY


Gästblogg - "Se en film"

Idag har jag funderat över raggnings/liggningsrepliken:  ”Ska vi se en film?”.  Vi har säkert alla hört den mer än 1 gång. Riktigt snygga tjejer har säkert hört det så många gånger att den skaver i deras öron.

 

Killar, ni vill ligga! Vi vet det alla. Ni har troligen också gjort upp planer hur ni på bästa möjliga sätt ska försöka kåta upp tjejen, så att ni i sin tur kan nå till målet med kvällen - att få ligga!

 

Detta utspelar sig oftast på msn eller sms, alternativt facebook chatten


Killen säger: Tjena snygging


Tjejen säger: Tja


Killen säger: Händer ikväll?


Tjejen säger: Vet inte, inga speciella planer. Sjdå?


Killen säger: Nej ingenting, vill du komma hit och se film?

 


Det kommer ungefär se ut såhär: Man kommer sitta där i sängen i killens instängda och mörklagda rum. Den stela stämningen kommer att vara på topp. Det kan vara första gången man träffas och man ska se en FILM. Super bra om man inte alls vill lära känna varandra, utan bara vill ha en engångsgrej. Efter ett tag (sådär 1:10 in i filmen ungefär) kommer stöten. Förmodligen är det killen som böjer sig lite diskret mot ens ansikte, och drar igång med hånglet. Eller strulet. Eller det obligatoriska förspelet. Hånglet som säkerligen killen tror och hoppas kommer leda till ett litet dopp. Bara han smeker tillräckligt mycket.

 

Det är i ovanstående situationer som vi tjejer måste vara starka och stå på oss. Man ska inte ge killar vad dem vill ha. Vill dem ha lite fitta, ge dom inte de. Vill dom inte ha fitta, ge dom de! Har killen verkligen förtjänat de?

 

Nej, jag ska inte vara en liten feministiskt bitch nu och dra alla över ett streck, kanske finns det några oskuldsfulla killar där ute som faktiskt vill se på film och inte alls komma in i tjejen (mycket ovanligt förekommande).  Men girls, är ni kåta så läpp musen fri för tusan! Blanda nytta med nöje, passa på att utnyttja killen lite för den motion som sex faktiskt ger samtidigt som du också får njutning. Inga som helst fel!

 

Men killar, vill ni nu bara ligga med en tje. Var då en man och gå rakt på sagt. ”Vill du ligga?”

 

De efterblivna raggningsreplikerna är så förra året. Eller nåt.

 

/ Yours Truly Agnes

 


bli en gud i sängen

hej alla goa & glada.
efter helenas klag på hennes förra inlägg om att jag var seg på att uppdatera, blev jag ju ändå tvungen att skriva ett. allt för er skull fans. måste bara kort lägga till att de va ingen som hörde av sig och ville hjälpa mig att städa trots att jag erbjöd pengar. ganska besviken på er faktiskt. tillslut fick jag köra igång lite själv. men det är endel kvar att göra, så ifall nån har skuldkänslor så kan ni komma o hjälpa mig idag:)

iaf, nog om städning en solig dag som denna skall man ägna åt annat. jag har spenderats denna på stranden. det va gött, men blåste som fan så blev att vi åkte hem ganska fort igen. nu sitter jag själv ute på balkongen lyssnar på spotify, äter tacos & vindruvor och njuter av den sista solen innan den försvinner bakom alla träd. så ja, kortfattat mår jag riktigt gött just nu.

men men, med tanke på att de flesta inläggen vi har gjort har handlat om hur vi tycker killar ska va, hur de ska se ut & sånt. tänkte jag att varför inte fortsätta inom de området. när jag låg ute vid havet idag tänkte jag på hur killar kan göra en riktigt avtändad under själv akten, här är lite exempel som jag hört från andra som berättat om det, eller saker som jag själv upplevt.

KILLAR HÄR HAR NI TRE SAKER ATT UNDVIKA FÖR ATT BLI EN GUD I SÄNGEN:
1. när en kille fjärtar mitt i de heta:

visst att vi tjejer kan släppa ut en musfjärt eller två under samlaget, men de betyder inte att ni har fritt fram att släppa er. för de första, en musprutt kommer automatiskt, jag tror faktiskt att varenda tjej som har fått en musis hade helst velat hålla inne den. för de andra musfjärtar luktar inte, men de gör era pruttar. & för de tredje killar, hade ni velat att tjejen ni körde doggy med la en mök just då? näää, precis

2. snackar fööör dirty:
visst att de flesta gillar när ni viskar lite små porriga saker i örat under förspelet eller när ni kör pangbiten. men killar, lite måtta får de faktiskt va. man blir inte speciellt tändad av att höra fraser som dehär: "jag ska knulla dig så hårt att du inte ska kunna röra dig sen", eller "din fitta kommer bli slapp efter min feta balle har vart där inne", för de första, hur tändande är de när ni säger saker som de inte är säkert att ni lever upp till? & för de andra, vem fan vill att ens fitta ska bli slapp. eller inte kunna röra sig för du har kört så hårt med henne...? nä juste, inte så jätte många. så dra ner på snacket

3. ta de easy med tungan:
många, väldigt måååånga killar kör för hårt & fort med tungan. visst att de skiljer mycket från person till person med hur mycket tunga man vill köra med men de perfekta strulet enligt mig & många andra är att börja med att kyssas med enbart läpparna & sen när ni gjort varandra galna av sugenhet är de dags för tungorna att komma in i bilden, och då är de bara smekningar med tungspetsarna som gäller inte hela tungan i halsen. 



visst ni killar som älskar o göra dessa grejer, lugn de finns alltid undantag som gillar de. men håll på med dessa grejer till undantaget & inte till oss andra. för många blir fan inte kåta av det..

PUSS HENRIETTA!

sms sm

jag, som alla ni där ute är säkert lite besviken på hennys dåliga uppdatering, en hel dag sedan är ju brutalt.
men vem vet, kanske fick hon städhjälp, någon riktig going nere ifrån göteborg som håller henne borta från bloggen. jag hade gjort x-akt likadant isåfall. men förhoppningsvis trillar det in ett inlägg även från henne lite senare, håll ut!

idag har man jobbat trots den brutala sjukan, har även städat mitt rum som också var väl behövligt. efter som min dator hänger inne på lagning är man utan spotify och har därför lyssnat på radion hela dagen.
har lite grejer att dela med mig av som jag snappade upp från titti och erik tidigare idag. 

den första grejen är väll egentligen helt ointressant, meeen det sägs att loch ness odjuret har dött.
finns här om nån vill prata om det.

den andra saken är faktiskt lite roligare. det är en tävling som pågår just nu, vet inte om jag kanske är den enda som har missat det, men det är nämligen sms sm som pågår för fullt. för det första tänkte jag,varför är inte jag med? man kan ju vinna 25 000 och jag är ändå rätt så bra på att smsa. men oj så fel jag hade. nu skall ni få höra
man skall alltså skriva en text på 160 tecken, utan t9.
texten som skall skrivas lyder:
Skriv! SKRIIIV! Tänk inte... EN katt går på tangenterna och skriver: 9!!hk,. Var lugn och gla:D Det e ofta bra. Fort nu, sista biten! 3-2-1 nu smäller det!!?

alla dessa små tecken skall vara rätt. förra årets vinnare klarade en text på en min & fjorton sekunder. det är ändå ganska långsamt. så skall sitta hela kvällen för att slå det. nu kan ju ni testa er själva också & om ni ligger inne med feta talanger på sms fronten så kan ni ju alltid anmäla er till nästa år. kör på nu, vill veta era resultat!!



Puss & kram
Helena 


uppföljare

Som en liten uppföljare från mitt senaste inlägg så börjar jag där jag slutade sist.
som ni säkert har stenkoll på var det vid snygga kalsonger.
jag har nu ägnat lite tid på google och hittat exempel på både fula och snygga kalsonger.
vi börjar med ettt par kalsonger som är riktigt brutalt fula, enjooooooii

Kalsong nummer 1:

denne mans kalsonger är inget jag skulle rekommendera att ta på sig en kväll om en viktigt dejt står på spel.
om man efter en god middag intar sängen och de börjar hetta till och man börjar att sakta knäppa upp jeansen & killen ligger inne med ett par sånna här. då drar man ju fan hem..

Kalsong nummer två:

för det första rekommenderar jag varken kallingarna på denna man,
eller kroppen kallingarna sitter på
allt är total fel, LÅT DET INTE GÅ SÅ SNETT!!

kalsong nummer 3:

det är såhär de skall se ut. vet inte om jag behöver säga mer, sätt upp denna bilden på spegeln där hemma!!


Puss & godnatt
Helena

städhjälp tack

Tja, jag blir så sur på mig själv ibland ändå. glömt båda mina favorit sommarskor, min mobilladdare, och min ögonbryns nopprare i värmland. så om ni skulle träffa någon med en fet mcdonalds i ansiktet, ganska fula skor & utan något batteri i telefonen så är det bara jag som är ute, trots detta problem är det fullt tillåtet att komma fram o be om autografer ni vet jag sviker inte fansen i första taget. & förhoppningsvis löser sig detta allvarliga problemet snart ändå. så håll tummarna för min skull gullisar, jag behöver det!

inte nog med jobbiga grejer så har pappa tjatat som fan på att mitt rum ser förjävligt ut, och jag vet de gör de. men jag orkar verkligen inte städa. på riktigt nästan så jag hellre dör än o städa. eller ah inte riktigt, men nästan! nån som vill undvika att jag ska dö, och som vill tjäna lite pengar. hör av er med en pling. jag tackar ja till all städhjälp som finns.



PUSS
henny


5 viktiga punkter

när man en dag som denna rullar in på bloggen & ser att henny har ställt frågor jag kan svaret på blir man ju på kanon humör! svar:
fråga 1: du dör om kissblåsan sprängs
fråga 2: man har väll tatt bort alla bakterier, tvättat med sprit och så. sen har man väll testat
fråga 3: man blir inte svart av hål i tänderna, de har jag kanonkoll på! det vet du också

sådär, nu har man glänst lite, visat vad man egentligen kan.
Men de var inte det som var meningen skall jag säga.
Jag är sjuk, på riktigt, hostar som en galenpanna och halsen svider. Så jag har inte jobbat idag, bara varit hemma och sovit, kollat på film, grubblat över livet. Tänkte på helgen som har gått. Såå tänkte jag på ett speciellt tillfälle, det tillfället släpper mig inte ur tankara. jag skall berätta så va lugn
De var så här, vi satt kring bordet ute på altanen, solen sken, musiken va på, go mat på tallriken & bra saker i glasen.
vi var fyra tjejer & som tjejer satt vi & pratade om killar. både bra och dåliga saker. men jag fastnade vid dom dåliga. & nu skall ni få höra killar, 5 punkter som ni bör följa för att vi tjejer inte skall säga konstiga saker om er vid matbordet.

1. först av allt, kanske viktigaste också. Snälla underbara killar där ute, skriv inte massa saker om hur du skall ta en tjej när ni ses. om de skall va hårt, mjukt, liggande, stående, på golvet eller i sängen. De är inte speciellt tändande. speciellt inte om man bor 40 mil ifrån varandra & killen är oskuld. så sluta med det!

2. Det är heller inte speciellt sexigt om någon kille ligger med en tjej som dens kompis redan har legat med.
Ni fattar va? att två killkompisar ligger med samma tjej. killen berättar för sin polare at tjejen va enkel, nästa dag hör polaren av sig & har mysigt han också.  det kan ju kanske tyckas vara normalt i nån annans öga. men lite konstigt är det ju. från både tjejen och killens håll, så kastar inte allt skit på er killar. tjejer gör också fel.

3. en kort & enkel detalj - säg inte att ni har legat med fler än vad ni har gjort. för vad skulle det tjäna till?
en kille blir inte sexigare för att den har legat med fler. snarare tvärtom.

4. fjärde punkten blev lite svårare att förklara. men skall försöka
Något som är brutalt avtändade är när killar tror att de kan få vem som helst. Det är inte charmigt eller gulligt ens, det är bara avtändande.

5. en liten, men mycket mycket viktigt detalj. KILLAR ANVÄND SNYGGA KALLINGAR.

de va väll ganska lätta saker att följa eller?
Nu skall man som sjukling dra på en till film eller nått liknanade & hoppas på att sjukan blir bättre.
Skall jobba ikväll ju.. men jaja. de var allt från mig, på några timmar iallafall.
PUSS Helena


så får ni gärna se ut som vuxna också killar. kom ihåg det!

henny funderar på livsnödvänliga saker...

jag sitter här i min ensamhet och trycker i mig mina delicato chokladbollar, de smakar förjävligt just nu. mår piss illa efter alla jag har tryckt i mig. fyfan jag skulle slutat när jag va på min trejde... menmen, nog pratat om chockladbolls illamående. tänkte dra lite tankar som jag haft under kvällensgång. ni får gärna hjälpa mig med en kommentar och säga hur det faktiskt är, tack på förhand

det första jag tänkte på var om man håller inne kisset för länge. då sprängs väl blåsan liksom.. men hur starkt/hårt smäller den då, dör man av den? eller fortsätter man leva utan en kissblåsa? går det? kissar man rakt ut i magen då eller va är det som händer? 

sen funderade jag lite på att man säger ju att svettet inte luktar först, utan det är när de möter bakterierna som det får själva svettlukten, men då lyder min fråga hur vet man de? för alla har väl bakterier på sig, om man kan ju inte direkt gå in i kroppen och lukta på svettet innan de kommer ut. så hur vet man att de inte alltid luktar?

och den sista grejen som jag grubblat över ikväll är varför blir tänderna svara om man får hål i dem? Är de för att de blir ett hål bokstavligt talat i tanden som en grop liksom? eller kommer den svarta färgen från smuts eller varför blir de svart?


de skulle inte förvåna mig om alla kände igen sig och hade samma funderingar i de här kluriga frågorna, men tänk noga efter o va snälla o kommentera om ni vet. skulle uppskattas så man visste hur sakerna låg till.
nä, men kära läsare nu var det nog för mig här. nu skall jag mysa ner mig i sängen framför tvn. ha de gott.

Puss HENRIETTA


27 juni

Hej alla grymma läsare som troget glider in på dyngnice bloggen dag in & dag ut.
våra besöksiffror ökar i go takt, så skall de se ut fortsätt med de älsklingar!

jag sitter iaf hemma i min egen säng nu efter en jobbig tåg resa hem från värmland. jag har haft en kanon vecka där uppe, men måste ändå medge att det är super skönt att komma hem till götet igen. hade tänkt berätta lite om dagarna jag tillbringar med helena men de gjorde hon så bra själv i det tidigare inlägget. så går över till va jag gjorde innan jag kom dit, jag var i arvika bodde hemma hos familjen juhlin, träffade massa goa människor och mådde bra. fan vad man saknar arvika ändå.

nej nu goa läsare, nu skall jag dra på en film tillsammans med julle. jag lovar att jag lägger upp ett bättre inlägg senare ikväll och även lite bilder från veckan om ni har tur. så kom tillbaka senare ikväll!

puss från favvohenny

dunder inlägg?

tjenare alla trogna läsare! här sitter man nu i sin ensamhet, med endast en data som man kan blogga från. Henny har precis åkt till tåget som skall ta henne till gööötebörg, mamma & pappa är borta. elvan sover & jag är ensam, det är inte så skit kul alltså. såå därför för att fördriva tiden lägger man ett litet inlägg. detta super inlägget som de har varit mycket skrivning om kanske skall komma i verket. (om man kan säga så?) iallafall, tänkte kort beskriva helgens bravader, lägga in lite foto, fixa in några videos. enjoy.

denna underbara helgen som började i torsdags. då man efter jobbet bara chillade på livet. på kvällen kom henny & vi gjorde inte speciellt mycket.
fredan var väll inte så lyckaad. menmen, hade en bättre kväll igår. lördag alltså
med sköna brudar, bra musik, grillen på & kubbet uppställt.
& idag äre fan redan söndag. snabbt de går, sista jobbveckan nu. sen börjar äntligen mitt sköööna sommarlov!
ps. glöm inte att langa kommentarer i bloggen. ds

nu kommer bilderna & alla andra smaskigheter:

Nu har man fan förskt med detta inlägget i en timma, min mobbe är efterbliven & datan är crazy.

blir nog tre bilder kanske . med lite tur.


här hopppppas de.

goa damer! som förövrigt total iggar mig & min kamera.


hänger med långben.


nä, nu fåre va nog. bjussas inte på några fler bilder från mitt håll idag varjfall.
OCH nått dunderinlägg var inte detta. men håll ut, vi gör så gott vi kan.
PUSS från Helena.


HEJ

hej alla underbara läsare!

hur mår ni en kanon dag som denna? vi mår perfekt. gårdagen va bra & vi har massor med bilder och videos att dela med oss av, allt för er såklart! solen skiner så vi skall tillsammans med agnes gå ut i solen o mysa.
sen har vi svar på tal till hihihi, vi lovar dig att denna storbloggen kommer uppdateras ofta.
dunder inlägget som ni alla väntar på kommer att komma upp senare idag, vi lovar!

puss
H&H

grymt

hej bloggen, de grymma inlägget vi förstår att ni väntar på kommer imorgon.
Ha en grym kväll för det skall vi.
H&H

Killar LÄS

Tjena bloggen & alla underbara läsare som har rullat in under dygnet. Idag mår vi bra, middagen med kugnafamiljen igår va lugn. bjöds på högklassig middag och fint vin. Nä, skämt å sido. men en dag som denna kan man inte må annat än bra med tanke på det fina vädret & kvällen som komma skall.

dagen till ära får ni ett till lära känna inlägg. vi har valt att beskriva våran drömkille.
killar här har ni facit:

min drömkille:
Nu har man alltså fått äran att skriva om sin dröm kille här i bloggen. Jag (Helena) tycker att det är superviktigt med en kille som har bra humor. han skall kunna skoja, kunna bjuda på sig själv & vara öppen. Det är också såklart viktigt att killen ifråga är snygg. Han skall ha bra stil, jag tycker att de är jääätte snyggt om killen har på sig stickade koftor, eller t-shirtar som framhäver ryggmusklerna. självklart skall killen också ha en bra personlighet. Han skall vara ganska lång, ha fin musklig rygg. snygg rumpa är verkligen inget minus. aaaah, men de var väll allt från mig, om jag skulle komma på något mer kommer jag självklart att skriva de i ett senare inlägg. Nu över till hennys drömkille.

min drömkille:
Det charmigaste som finns hos en kille är humor, om en kille får mig att skratta så blir han atomatiskt snyggare. drömisen skall vara snäll och omtänksam & kunna bjuda på sig själv. saker som är riktigt tändande på en kille är blicken, ett par muskliga ben och manliga underarmar, även en päronformad rumpa är ett gött plus. jag tycker att stilen på en kille är viktig. jag vill att stilen ska se avslappnad ut, det ska inte se ut som han har försökt så mycket, men ändå skall allt passa ihop så bra. jag tycker det är mysigt med överraskningar, det behöver inte vara något dyrt eller ansträngande. men bara ett tecken på att visa att man bryr sig.

Glöm inte kolla bloggen senare när vi släpper ett dunder inlägg
det var allt från oss.
H&H


första inlägget

Nu har vi kommit till sanningens ögonblick, första inlägget i bloggen.. de är stort.
Denna bloggen kommer jag alltså helena (som har äran att få göra första inlägget) tillsammans med henny att driva på fritiden.
ett spännande uppdrag. Det första inlägget har jag tänkt att ägna till oss själva. lite fakta osåå..

Fakta om Helena
:

Ålder: 17 vårar. bara 16 höstar hitills

bostad: sköna grums

intressen: gillar att chilla, skriva blogg. hänga med henny& diskutera bloggens outfit som vi jobbar hårt på

utséende:  kort, blond, stora pattar, halvfläskig mage. feta ben

civilstatus: för närvarande är man singel, vad kan de bero på??:S

största rädslan: drukna

mål i livet: bli känd bloggare.

Favoriter
film: gillar roliga filmer, sune

maträtt: kyckling med ungsstekt potatis.

kläder: beror på tillfället..

kroppsdel på motsatt kön: händer, nacke, rygg, rumpa

bok: vene, kanske dömd att stenas

ställe att ha intimt umgänge på: hm, klassikt nog sängen..

ställning: gillar doggy, 69:an, men gillar också traditionella missionären

musik: slipknot!!!!!! NOT. gillar de mesta, inte hårdrock.

cool helena


Fakta om Henny:

Ålder: 17 years

bostad: goa götet

intressen: basket, steka med helena osånt.

utséende: lång & tanig tjej med brunt slitet hår och ansiktet fullt utav fräknar

civilstatus: lugnt på den froten

största rädslan: att dö

mål i livet: bli bäst

Favoriter
film: white men can't jump är ganska bra ändå

maträtt: grillat

kläder: inga är bäst

kroppsdel på motsatt kön: underarmar, ben, rumpa & nacke

bok: i taket lyser stjärnorna är fin

ställe att ha intimt umgänge på: sängen där är de mjuk o skönt

ställning: beror på storleken

musik: gillar barbie o kens musik

cool henny



Det var allt för oss den här gången, hoppas ni nu lärt känna oss lite bättre och vill följa & stötta oss igenom bloggkarriären. i den här bloggen följer du oss genom vardagen som består av galenskaper, kungliga bjudningar, fester på stureplan, häftiga världspremiärer men även till mer vardagliga stunder.
Ni behöver nog inte vänta för länge på ett nytt inlägg för om vi känner oss själva rätt så dyker de snart upp ett.

Ha det gött, för de ska vi.
Henny & Hellan




RSS 2.0