FÖRLÅT BLOGGEN

förlååååt hinner inte blogga idag. löser massa bra imorn.
måste rusa. ha en bra kväll. puss henny

älskade bloggen

tja bloggen. ursäkta för skit kass uppdatering från mitt håll de senaste.
tyvärr kommer jag med en dåliga nyheter för jag tänker inte blogga något större ikväll.
så ni får helt enkelt hoppas att helena slänger iväg ett till. annars hörs vi imorgon.
puss på er! henny


svar till parza!!

Tja bloggen, hinner inte blogga något mer, för åker om 20 min. skulle bara glida in och svara på en fråga som rullade in lite senare.

Tjenare vad tycker ni om fräknar hos en 18-årig kille är det charmigt eller bara fult eller vad man säger :P

svar: fräknar är absolut inte fult, det är precis som du säger, charmigt! Önskar att jag kunde ha lite fräknar, för det är jättesött.

Sååå, nu allesammans måste jag gå, ha en underbar vecka, det skall jag ha!! vi hörs nästa lördag och då kommer jag ha massvis att skriva om. Under tideen får henny jobba som en galning på bloggen. Byebyeeee! eran helena

vad gillar killar, egentligen?

hallå alliiihopa. ledsen att behöva säga att Sverige bjuder på sjukt dåligt väder ännu en gång. Den svenska sommaren är grym. Förövrigt kan detta vara mitt sista inlägg på en vecka, åker nämligen till Agnes ikväll, eftersom tåget går tidigt till Stockholm imorgon. Man kan inte säga nått annat än att jag är sjukt taggad, äntligen får man komma till lite fint väder, italien, underbara italien. Iallafall, nu får det va nog på det snacket, förstår om ni blir lite smått avundsjuka, men jag lovar att här skall det tas bilder i määängder, så ni kommer få goa smakprov på vad vi har gjort iallafall.

ah, nu över till det viktiga, det var en gång, inte speciellt längesedan, satt och klickade runt och sökte på lite olika saker & så, så kom jag in på någon sida där en tjej alltså beskrivit hur andra tjejer skall va för att få killarna att börja gilla dem. Och det var sånna konstiga saker som stod med på denna listan, så jag tänkte att jag aldrig någonsin kommer att få en kille igen. några av de saker som stod var:

Tjejer där ute, skratta inte för mycket, killar gillar inte tjejer som tar plats, syns eller hörs. Då kommer dom bara tycka att ni är jobbiga, jag menar bara att ni får ha kul, men inte när killarna är i närheten, skratten plockar fram det sämsta hos tjejerna. - här sprack det direkt för mig, jag älskar att ha kul & om man är med en kille vill man väll ha kul, det måste väll killen tycka också? Man måste ju kunna skratta ihop. Sen är det självklart att det kan bli jobbigt ibland, men att hålla inne allt kul för en kille tror jag inte jag skulle klara.

Spela dum killar gillar att skratta åt tjejer och restas och sånt. - kan ju stämma att killar gillar att retas, men skall man spela dum bara för att dom skall kunna göra det då? sjukt knäppt, jag som trodde att killar gillade smarta tjejer.

Berätta aldrig för killen att du är bra på något - killar hatar tydligen att höra att tjejer kanske är bättre på vissa saker, men är det inte så det är då? alla är väll bra på olika saker, varför skulle man inte kunna säga vad man är bra på då?

Kan det verkligen vara såhär ni vill att vi tjejer skall va? snälla killar svara på detta, jag är ju orolig att det här är slutet för mig. hehe :(

nu skall jag hoppa in i duschen, kanske gör ett till inlägg senare, hoppas jag hinner de...
pussssaaar helena



finn 5 fel

tjooooho alla glada läsare!! & alla ledsna också, extra tjoho till er.
jag förstår om det finns många ledsna där ute, för vädret idag har varit bruuuuutalt dåligt. helt sinnes vad det har regnat  & jag var tvungen att springa runt på stan, hade gjort vad som helst för att bara få ligga hemma & blogga hela dagen. Men nu är jag sjukt trött & osugen på att blogga, har packat som en dåre, vet inte ens vad jag har med mig, sjukt rörigt. Men jag har lovat er att blogga, så jag gör det, man kan ju inte bryta löften eller? Iallafall så vet jag vad jag skall skriva i detta inlägget, det kommer nog va svårt att förklara, men jag gör mitt bästa som vanligt, sen får ni fråga om ni inte fattar, deal?

Iallafall, (ni unga får inte ta åt er nu, men detta är sant faktiskt) har jag bara en fråga att skriva, en fråga jag undrar över, en fråga jag inte förstår mig på, och det är Varför skriver barn i 4-6:an att dom älskar någon när de har varit tillsammans i två dagar?

skall själv försöka besvara frågan, eller iallafall ge lite ex på var deras kärlek till varandra utspelar sig & hur den ser ut.

Nu har vi en kille & en tjej, Ola och Lisa, precis börjat 6:an. Dom har spanat in varandra ett tag och är alltid lite småblyga för varandra, en dag ber Ola sin kompis Ulf att fråga chans på Lisa. Lisa säger såklart ja, eftersom hon är kär i Ola. När Lisa kommer hem så sätter hon sig vid datorn. Ola är inne och han skriver till henne

Olabadola - (K)(L)älskar lisa mest av allt(L)(K) säger: Hej älskling <3

(F)Lisa(F) - (L)(L)Ola och jag föralltid(L)(L) säger: Hej världens bästa (L) <33

Här har alltså Ola & Lisa varit tillsammans i 5 timmar. Så här rullar det på i någon vecka, kanske 3. Dom älskar varandra bara mer & mer för varjedag..

Nästa dag i skolan skäms Lisa när hon träffar Ola, hon hälsar inte ens, fast hon älskar honom. Hon är bara lite blyg. När Lisa kommer hem glider hon in på bilddagboken, eller bdb som hon säger. Hon ser att Ola lagt upp en bild, hon går in och kollar. Ola har lagt ut en bild på Lisa och skrivit en text i stil med.

Lisa, min fina Lisa, du betyder allt för mej. Utan dej klarar jag mej inte. Jag har aldrig kännt såhär för nån annan!! Jag hoppas vi kommer va tsm hela livet, för vi måste det, kan verkligen inte leva utan dej. Du är den finaste jag nånsin sett eller mött. 2/8 - 10. vi föralltid!!! <3<3 utan dej är jag inte hel! lämna mej aldrig

Ola har heller inte lärt sig att det stavas dig/mig istället för dej/mej. Han har väll tänkt för mycket på hur mycket han verkligen älskar Lisa under lektionstiden. Någon dag efter den rörande texten till Lisa känner Lisa att hon har tröttnat lite, Ola är ju sååå jobbig. så hon gör slut. Ola blir sjukt ledsen och skriver depptexter till Lisa & han skriver det under varje bild han lägger ut också. Stackars Ola.. eftersom han faktiskt funderar att ta självmord på riktigt, iallafall när han sitter hemma och lyssnar på Anton & Affe.

Ah, såhär kan det se ut alltså.. man börjar ju undra lite vad som har gått snett. Det är ju synd om dom små barnen, Men jag vet hur det är & vet inte själv varför man gör såhär, det är feeeting konstigt. Så om någon vet svaret på frågan, berätta gäääärna. Sorry om det var ett konstigt inlägg, men jag vill bara att ni skall fatta hur jag meenar.att man faktiskt inte säger att man älskar någon innan man gör det, det är ett betydelsefullt ord.
Nu skall jag sova. så godnatt alla fina underbara människor.

vill bara säga också!! tänk aldrig att ni skall ta livet av er för att kärleken inte går som den skall, det är sånt som händer alla.

puss&kram från mig, helena.


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

emma
hej tack för en bra blogg. ni är grymma!!

min fråga va egentligen hur många har ni haft sex med? ni verkar jätte erfarna :P
hennys svar:
hejhej, tack så mycket emma. roligt att höra!
tyvärr vill jag inte gå ut med hur många jag har haft sex med. föresten så är det inte antalet som gör en erfaren.

helenas svar: tjennare emma, kul att  du gillar bloggen. känner lite samma som henny där, om du verkligen vill veta så får du nog forska lite på egen hand. det där om erfarenhet får man tacka för!


anonym beundrare
jag undrar om ni inte bor på samma ställe för ni säger ju att ni åker tåg till varandra & så. hur lärde ni känna varandra då?
hennys svar:
hej du anonym. jag och helena bor inte på samma ställe hon bor uppe i grums & jag nere i göteborg. men flyttade tillbaka till göteborg förra året efter att ha bott i grums i tre år. & de va då jag lärde känna helena!

helenas svar: jag skall berätta för dig anonymis att när henny flyttade hit så hatade vi varandra, jag spelade in filmer om henne där jag mobbades. oskönt av mig, men nu är vi bästisar!


kevin
vilken är eran favorit ställning? ;)
hennys svar: jag måste nog faktiskt säga att mina två favvisar är missionären & doggy. men de beror helt på tillfälle, lust & kåthet som sagt.

helenas svar: säger de jag skrev i mitt förra inlägg, alltså, missionären, doggy & rida.

a
vad gör ni när ni är tillsammans? ni verkar har värsta roligt ihop kommer jag ihåg sen ni gick i samma skola. snackar ni bara sex eller hahah
hennys svar:
jadu, frågan är väl snarare vad gör vi inte tillsammans. vi kan fan göra allt ihop. hehe, ja när vi gick i jättesten va vi galna. och nej vi snackar inte bara sex. men klart att de händer ibland;) hehe

helenas svar: ah, vad har vi inte gjort egentligen..vi kan göra allt ihop, allt liksom, de allra pinsammaste sakerna man kan göra gör vi. Haha, jättesten va en bra tid. Hoppas ni saknar oss. & nej, bara sex är det faktiskt inte.

flisan
hej tack för en grym blogg, ni är så jävla sköna och öppna med allt verkar de som =)

ialla fall de jag undra över är hur ska man som tjej bli mer självsäker i sängen. jag vågar inte ta för mig så mycket för jag känner mig dålig. tack på förhand
hennys svar: 
tjabba flisan, haha ja vi är öppna med det mesta dock vet jag inte om de är så positivt i alla situationer:)
menmen nu till din fråga, jag kan ju först bara säga såhär, jag har varit precis som dig, kännt mig dålig och osäker inte tagit så stor plats och liknande. men sen insåg jag att varken jag eller killen tycker det är så himla skönt och spännande liksom, så jag bestämde mig för att ah bara bli galnare, efter de började jag få komplimanger och det är då man blir självsäker. så de gäller bara att våga va galen, våga va dålig. det är bättre att våga och misslyckas än att inte våga alls. och ändå misslyckas (för man får nog inte så nice sex om man bara ligger där, tro mig). så bara kör på, ta ut din galnaste sida. så löser de sig, jag lovar.

Helenas svar: jag skulle säga ungefär samma som henny, ta för dig. gör det bara, alla uppskattar det mer. allt är bättre än inget.

Kille_Oskuld
Att ha anal sex är det nåt som bara gäller i porrbranschen eller finner "vanliga" tjejer nåt attraktivt i det?

hennys svar:
jag kan ju säga såhär de finns många tjejer där ute som gillar rövsex & gärna vill att killarna tar en i de hålet. alla är ju inte stora porrstjärnor. men jag personligen skulle inte vilja ha de. först för jag tycker de är ofräsht, risk för att få baksug, kunna bli slapp i röven och läcka ah fyfan. sen tror jag inte de är så skönt heller, men som sagt vad vet jag.

helenas svar: det är inget jag rekommenderar om inte tjejen verkligen vill det.

helene
hej, först vill jag bara säga grym blogg.

jag har två frågor, hoppas ni kan svara på båda.
den första är hur kom ni egentligen på iden att starta en sex blogg?
och det andra är hur många har ni haft sex med?
hennys svar:
tjabba helllene.
som jag skrivit tidigare där uppe så vill jag inte skriva upp hur många jag har haft sex med. hoppas det är okej. men såklart ska jag svara på din andra fråga. och hur vi kom på de kan jag ju säga va verkligen inte meningen att de skulle bli en sex blogg. vi kallar de ju egentligen inte för en sex blogg nu heller. vi kom iaf på en dag att vi skulle starta en blogg, och sen blev den som den blev helt enkelt.

helenas svar: såhär va det faktiskt. det var en solig dag, vi snackade om gamla sidor man hängde på, ni vet lunar, bilddagboken. På båda dessa ställena fanns det liksom möjligheten till att "skriva av sig lite" det var egentligen det som vi ville, men vi gillar sex och delar gärna med oss av våra egna äventyr. antalet är inte viktigt

L
måste bara fråga hur många har ni haft sex med? hur tidigt blev ni av med oskulden?
hennys svar:
guud va de va intressant att veta hur många vi har haft de med. som sagt så svarar jag inte på det nu heller. men jag kan ju säga jag blev av med oskulden för tidigt mot vad jag borde på ett sett ångrar jag de. men om man är kär så är inte åldern de viktigaste antar jag. sen bodde man i grums som är ett ställe där man ska ha sex första gången man är med en kille. så tidigt som möjligt med mera. skit töntigt jag vet. men tyvärr så är de så där.

helenas svar: håller med henny. har du vart med en kille skall ni ha haft sex, annars är det bara töntigt. vilket det alls inte är!! stå på er, vänta tills ni vill. Jag var också tidig, men gjort är gjort, jag var 13 år. vilket jag tycker är brutalt för tidigt, man är fan bara barnet.

karl
jag vill få min tjej att komma, hur kan jag göra de som bäst?

hennys svar:
hejsan kalleboy. för att lyckas komma för en tjej är ju som många vet oftast väldigt svårt & såklart individuellt. så glida ner och läs igenom de tidigare inläggen så hittar du nog några tips som din tjej kommer älska. håller tummarna för dig & henne.

helenas svar: ååh kalle, min kära kalle. jag förstår verkligen att du vill det men om du bara visste hur svårt det är för en tjej att komma. Du får helt enkelt fråga hur hon gillar det och hur hon vill ha det. Men tjejen har det riktigt skönt utan att komma också, så jag lovar att hon njuter i vilket fall!

p
hej, undrar bara ifall ni skulle kunna har trean ihop?
hennys svar:
jag skulle inte nog kunna ha sex med helena. fast skulle kunna ha en tre med en till tjej och en kille. men med helena skulle de fan bli svårt att va seriös med.

Helenas svar: Nej, jag skulle inte kunna gänga med henny. alltså, vi känner varandra för väl, jag tror man måste ha lite avtstånd om man skall göra det med en tjej. Man kan liksom inte va bästa kompisar. Men en trea skulle jag verkligen vilja testa!!

Anonym
Hejsan. jag vill först bara säga att jag gillar bloggen, skulle ni kunna ha lite mer tips för hur tjejer skall göra? jag har en till fråga oxå..får ni ha så mycket sex för era föräldrar? mina blir lite sura..hehe

hennys svar:
klart vi kan ha med tips för hur vi tjejer ska göra. men det är som sagt lite svårare att veta vad killar uppskattar än oss själva. men snart dyker de upp ett inlägg för alla oss tjejer endast.
grejen är jag snacka med mamma om nästan allt. hon vet väldigt mycket om mig. men sen kanske jag inte gå till morsan varje gång jag har haft sex och säger "nu har jag knullat, dyng skönt va det". sen så la jag märke till att du skrev så mycket, vi kanske egentligen inte har så mycket sex. vi skriver ju aldrig att vi har sex vi skriver ju bara om vad som uppskattas med mera. så ta inte för givet att vi har de med folk varje kväll.

helenas svar: självklart beror det ju på hur gammal du är, om du inte ens är byxmyndig förstår jag dina föräldrar till tusen. Man kanske inte är mogen för sex & inte vet vad man egentligen riskerar. Man kan bli gravid, få sjukdomar. ah ni vet allt negativt med sex. Så om du är yngre än 15. tänk verkligen på att skydda diiig.


Anonym
Ligger ni mycket?
hennys svar:
kan ju nästan säga läs förra svaret. vi har inte sex mer än någon annan. eller jo klart vi har men vi har inte över normalt. sen har ju jag inte haft ett förhållande på ett tag och de drar ju också ner procenten massvis.

helenas svar: det beror alltid på vem man jämför med. men som sagt, är man i ett förhållande så är det klart man har mycket sex. annars är det väll nån gång då & då. inte mer än normalt som sagt.

anonym
Vad gillar ni bäst med sexet? (utom för spelet då)
henns svar:
jag anser ju att oralsex hör till förspel men de gör de väl inte egentligen så isåfall tar jag oralsexet. men annars så är de väl mest in & ut delen kvar och då älskar jag när det är närhet undertiden. sjukt dåligt svar jag vet. men de får duga.

helenas svar: jadu, hm. jag skulle väll egentligen kunna säga att jag gillar själva sexet jättemycket. Men sexet blir ju bättre med ett grymt förspel!

Camilla
Jag diggar er blogg tjejor! Min fråga till er är hur finner ni inspiration till allt? puss

hennys svar:
tack så mycket camillis. ja du, det är frågan de. ibland är de sjutk trögt att komma på något att skriva om. då får man ta till någon tidning eller så för att hitta någon intressant artikel att skriva egna åsikter om.

helenas svar: schysst cammis. tack för det! som sagt, det är alltid inte helt enkelt, men det kan ju va vad som helst. om du har sett någon på stan som vart ful/snygg, skriver man om hur den såg ut osv. alltså, det finns så mycket, bara man vet vad man pratar om kan man skriva hur länge som helst!

undrar bara
vad brukar ni göra på killar när ni är med dom?
hennes svar:
hallå du, ja vad vi gör på killar beror väl på. hur mycket vi håller på och hur långt vi går såklart. det finns väl inget direkt som man alltid gör. beror på situationen helt enkelt.

helenas svar: det är väll alltid lite olika, varierar ju beroende på vem man är med, om man är med någon ny vet man ju inte riktigt vad den gillar, man får helt enkelt försöka & testa lite allt möjligt och se om man får respons!

x)
jag bara undrar har ni kommit när ni har haft sex nångång
hennys svar:
heeeej. jag har tyvärr aldrig kommit under själva sexakten. men då vet jag ju att jag har något nice att se framemot. man ska alltid se de positivt ;)

Helenas svar: Ja, det har jag. Och det är grymt!!

berra kofot
hur orkar ni blogga? ni är fan sämst!
hennys svar:
vi orkar inte alltid heller. de är fan jobbigt ibland!

Helenas svar: nä, vi gör det för vi gillar det. Du behöver ju faktiskt inte läsa om du inte gillar det! :)

bögen
Intressant blogg (:; "En blogg om sex" borde det väl stå... I alla fall, ni verkar veta mycket vad tjejer tycker om med killar, som t.ex. kläder å sånt; men vad tror ni vi killar tycker är snyggt med/på er tjejer?Skulle ni kunna skriva ett sådant inlägg
snäälaaaa... (Jag är förresten inte bög.)
hennys svar:
jo kanske, fast vi vill inte att de ska va om endast sex liksom. som du själv skriver sen så skriver vi ju om vad vi tycker killar ska har på sig, hur de ska bete sig. vad vi tycker är snyggt på dem med mera. vi skriver ju inte endast om sex, sex, sex, så kärlek fick duga. absolut så ska vi fixa ett inlägg med vad vi tror killar uppskattar och gillar med tjejer. (fan du är lite roligt som lurar oss sådär)

helenas svar: tjenare! tack för dom vänliga orden om blogga! klart vi löser ett sånt inlägg, men det kanske inte blir helt enkelt, eftersom att vi inte är killar. Men vi skall jobba på det,  det vet du din lille busekörv som skojjar till det så där!

clara
hello
skulle inte detta vara klart igår? mne dt är tur för jag hann inte läsa igår å jag har en fråga dt är hur tycker ni dt är att suga? gillar ni dt. gör ni dt alltid ovs..

hennys svar:
hello på dig med. jo egentligen skulle inlägget vara färdigt redan igår, men jag hade fullt upp med andra saker och de hade även helena så det fick bli idag. jag tycker det är helt okej att suga, men jag suger inte alltid av en kille om vi håller på o ska ha sex. men ganska ofta kan de hända att jag slinker ner.

helenas svar: ledsen för att det blir klart sent, men jag har mina ursäkter jag lovar!
Jag har inga problem med att suga så länge snorren är ren, alltså inge fles killar! Sen gör man inte alltid det, alltså, det beror helt på hur situationen ser ut & var man befinner sig(under aktens gång alltså)

Girlieee

om en kille slutar svara på sms blir man dissad då?? om man bara skrivit typ "a gött :)". Och är alla killar lite små blåsta och dryga på sms?
hennys svar:
killars största specialitet är att vara svåra när de snackar med brudar. (om de inte bara är ute efter att ha sex såklart.) jag tror absolut inte att du är dissad. det är ju inte alltid som man svarar när någon bara skriver något sådant. hade ju varit skillnad om du hade ställt en fråga eller liknande. fortsätt hör av dig, så märker du nog snart ifall han är intresserad eller inte.

helenas svar: lustigt att du ställer just den frågan, för läste nämligen om det för nån dag sen, skall publicera ett litet inlägg om det, det var nämligen en speciallist som hade skrivit hur man tolkar killars sms.
Men personligen svarar inte jag heller på vissa saker, ibland glömmer man ju av & då känns det lite konstigt att svara några timmar senare med en " :) "

emme
bästa sättet att bli av med oskulden om man är orutinerad på killfronten. bara kysst några.. ?
helenas svar: alltså, vänta tills du känner dig redo, oskulden är inget man bara skall bli av med. Det är faktiskt en fin sak, så ta vara på den. Du hittar snart någon du tycker att de känns rätt med och då kommer du aldrig ångra det du har gjort! så känn efter, lyssna på dig själv & spara den tills du vill ge allt du har till den killen du är med. Det är iallafall det bästa engligt mig.

nu sååå. äntligen var det löst, som sagt är jag(helena) är ledsen att det tog tid, men jag har vart i stan hela dagen. hittade nämligen kvittot till min trasiga mobil & det gick ut imorn, så var tvuugen att lösa det, sen har man löst det sista inför italien på lördag. skall göra ett inlägg sen, som ett litet förlåt för detta. Puss på er underbara läsare.

helena & henny


frågestund gott folk

hej fans, måste bara säga fan för min fantasi är riktigt låg idag.

därför tycker jag vi kör igång en frågesport.
det är bara att skriva ner era funderingar så godkänner & svarar vi så bra som möjligt senare.
hörs med svaren då, fråga på sålänge. köss

H E N N Y


sexställningar

tjenare bloggen och tjenare läsare. hur mår alla en dag som denna? Jag mår fantastiskt, lite trött, men det rullar på ändå. måste bara säga fan va konstigt väder det är ute, imorse va det mulet, nu skiner solen lite, men det är liksom inte stek så man kan sola. Det är fan askonstigt.

idag hade jag tänkt att skriva lite om några goa sexställningar. får se hur många det blir, beror på hur mycker jag orkar skriva.

så jag börjar med nummer 1: Jag tror inte många blir förvånade att jag tar med denna, det är ju trots allt den vanligaste ställningen. Ni vet vad jag snackar om va? jadå, det är missionären. Alltså, det finns säkert många som tycker att den är lite halvtråkig och så, men faktum är att du kan göra så mycket samtidigt. Som ett av alla goa tips kan du naffsas i öronen osv. Man kan lägga upp benen på axlarna. Alltså det goa med denna ställningen är ju den grymma närkontakten som man får. Att man faktiskt kan kyssas och pilla på varandra. Nackdel - blir varmt.

nummer 2: Den klassiska favvoställningen hos många är doggy. & jag kan hålla med, den är riktigt go. Men den är ju liksom inte mysig, det kan väll alla hålla med om?  Här är det också svårare att hålla tjejen kåt under hela akten, eftersom det inte blir bra närkontakt, alltså inge naffs, flås i nacken, kyssar på nacken/halsen.  och sen ser man inte ens den man är med. Men den är väll skön för att killen kommer djupare in osv, men som sagt, jag gillar närkontakten också . Nackdel - inte så mysig

nummer 3: nästa goa ställningen är där man som tjej rider, har även hört killar som gillar detta läge. Men samma där är att man inte få samma närkontakt, ett stort plus är ju dock att om man vill kramas kan man luta sig frammåt så löser man det problemet ganska lätt. nackdel - som tjej kan man känna sig ganska osexig i denna ställning

nu orkar jag inte skriva mer för tillfället, är så brutalt trött att jag somnar snart. men ha det gött alla läsare
Ligg så mycket ni kan!

kösshelena


hångla är gött till en viss grad.

hej bloggen & alla zupEEEr fänz.
hoppas ni mår bra, själv mår jag bara fint. har haft fullt upp idag så inte kunna ägna tid till ett inlägg. ursäka alla men så är de. det är slitsamt att vara en bloggare ibland.
nog om de, antar att alla som besöker bloggen ser att vi äntligen har löst en design, vi jobbar på en annan. men denna duger alldeles utmärkt för tillfället, den vi hade innan sög ju. men som sagt de va sebbe som hjälpte oss med den så skall väl tacka honom & tipsa er andra som är precis som oss och inte fattar ett skit om hur man lyckas fixa en design. han kan säkert hjälpa er om ni frågar snällt.

nog om de, i detta inlägg tänkte jag skriva om en sak jag kom att tänka på förut när jag satt på spårvagnen & ett par framför mig satt och hångla upp varandra. de va liksom inget sånt där gött hångel som får en sugen att ha någon bredvid sig och göra samma sak med. de va verkligen ett hångel som gjorde mig spyfärdig.
varför jag blev spyfärdig vet jag inte säkert hela anledningen till, de kan ha varit för att tungorna for utanför munnarna på dem hela tiden & de såg almänt slemiga ut (usch), eller om de faktiskt va så att hela grejen med att sitta och nästan knulla på spårvagnen full av människor, och nyfikna barn som satt och glodde. som gjorde mig så extremt äcklad. (som pricken över i:et på de hela så hade ingen av dem säkert besökt en dusch på en månad).

iaf, när jag efter en otroligt låååång väntan kom av spårvagnen så satt deras hångelbild fast i huvudet, varför vet jag fan inte. men så var det iaf. för att få bort den slemmiga bilden försökte jag tänka på annat, men vad ser jag inte framför mig då? jo ännu ett äckligt slemmigt par som står och nästan spotta slem i varandras munnar. händerna flyger över varandras kroppar och när jag går förbi ramlar de nästan in i mig. (kan ju säga att denna kvällen har mitt sug på att hångla inte varit så starkt, om ni förstår vad jag menar, usch).

alltså vad jag ville förmedla i detta inlägg är:
Låt bli att hångla/ha sex mitt på stan. de ser bara äckligt ut, hur perfekt ni än hånglar.
det räcker med små pussar, hålla hand & kramar & om ni nu inte verkligen kan hålla tassarna och tungorna borta får varandra tipsar jag om att ni istället ska besöka närmsta toa & inte (nästan) göra de på centralaste parkbänken.

jaja, ha de gött orkar inte skriva mer och ursäkta för ett kasst inlägg.
som sagt man kan inte va bäst jämt.
puss henny



vem skall höra av sig?

hejsan bloggen.
idag har jag haft en brutalt jobbigt och slistam dag, gick upp klockan halv 10, brutalt jobbigt.
många där ute som jobbar tänker nog att det inte var så tidigt och blir sura för att jag gnäller.  men när man har vänt på dygnet så är det faktiskt skiitjobbigt. sen har jag städat akravriet idag också, tror inte det finns nån som är avis faktiskt... nog om mitt jobbiga liv.

istället skall jag skriva om en brutalt svår sak, kanske bland det svåraste som finns. nää, lite krydd kanske.

men iallafall. ni vet alla hur det är att vara intresserad av någon, eller hur? Nån man skriver med mycket och tycker är snygg, trevlig och allmänt rolig att prata med.  Och när ni ser denne online på chatten på face, msn, skype eller vart som helst vill ni givetvis att den skall skriva först, eftersom att du skrev först senast. Och tro mig kära läsare, jag känner igen detta, självklart vill man att den andre skall höra av sig så man vet att den vill snacka. Men brukar det inte va så för er att ni bestämmer att nästa gång skalll han/hon höra av sig, så gör han inte det, så skriver man tillslut ändå? vore skönt att inte va ensam om detta stora problem.. Samma gäller sms, man vill ju alltid att den andra skall skriva om man skrev dagen innan..  Vanligtvis skapar man nått dolt varannan-system (som man inte tänker på) där man skriver först varannan gång. Det är ju faktiskt grymt.
så borde det vara jämt..

ah, egentligen menar jag bara att alla som vill skriva till någon där ute skall göra det!! Den andra personen sitter säkert och hoppas på att just du skall skriva & visa att DU är intresserad,  men skulle inte personen vilja snacka kommer ni troligtvis att märka detta, då behöver ni aldrig mer skriva, för då vet ni. Sen så kommer ju han/hon skriva igen om han/hon tyckte att det var kul att snacka. Så gör det utan att tänk bara, det finns inget att förlora. Och om personen skulle vara otrevlig eller så, så är det ändå inget att satsa på, jag lovar! Sen är det klart att man inte är intresserad av varje person man skriver till.. men jag hoppas verkligen ni förstår vad jag menar.

Detta är nog fan det svåraste inlägget jag någonsin gjort, på riktigt. har skrivit på det i säkert 1 timma. heeeelt gal1. Nu skall jag fixa sista ständningen från igår & ta en långpromenix med vovvarna. tror jag iallafall.

Ha det gött! De skall jag ha iallafall.
Kössser helena


7 spännande saker om sex

tjao bloggen. ligger i sängen och softar, skall snart sova för man skall upp tidigt imorn.
så jag tänkte att jag skulle skriva ner 7 saker ni inte vet om sex. fast alla kan nog någon som jag skriver. så det kanske bara blir 4 nya saker eller så, skit samma iallafall. för ni får nöja er med det nu ändå.

har hittat lite fakta oså, så ni inte tror att jag hittaar på massa saker, hih

1. 30 minuters sex bränner ca 200 kalorier - så ligg i så får ni en snygg body killar och tjejer. & sex är ju mycket skönare än ett jogginpass? men ni måste vara aktiva, annars är det inte så effektivt. men som sagt, go träning.

2. bra sex ökar självförtroendet - så är det bara, är ni bra i sängen och får höra det så ökar det självförtorendet grymt mycket, alltså både i sängen och utanför.

3. sperma är bra för tänderna - sperma innehåller bra saker för tänderna, så alla tjejer som inte vill svälja, gör det för tändernas skull isåfall! de blir vitare

4. man får starkare hjärta - eftersom det ger grym träning förbättras också hjärtat, en man som har sex 2 gånger i veckan minskar risken för hjärtsjukdomar med 50 %. så alla killar, ligg så mycket ni kan, men som sagt, aldrig i kompiskretsar och sånt, utan variera era val. så kommer era hjärtan va i topptrim.

5. vibratorn började på sjukhuset - ah, det låter lite knäppt, men man gav alltså sina patienter en ordentlig orgasm för att den ger en lugnande effekt. så om nån har svårt att sova om nättera så köp en dildo och lek lite med eller så har ni råbra sex innan. så ni kommer i omgångar så sover ni gött sen.

6. bättre immunförsvar - om ni har lätt att bli förkylda oså så ligg lite, så kanske de blir bättre. men skydda er!!!

7. man mår bättre efter samlag - ah, så är det, mår ni dåligt så göka lite, kroppen kommer känna sig starkare efteråt, så om ni tjejer skyller på värker här och där så får ni komma på nya ursäkter nu!

nu väntar sängen brutalt mycket på mig, så man får väll offra sig kanske
vill bara tillägga att jag fick städa rummet ändå. det suger. men godnatt allesammans.

Puss & Kram
från helena


mer förspel åt alllaaaa

tja alla fina fäääänz, självklart tja även till er fula.
hoppas ni mår gött. själv har man sovit bort hela dagen. så 7kt oskönt. nu är jag orolig att man inte kan lösa att sova tidigt ikväll vilket jag måste för ska upp tidigt imorn. jaa, vilka problem man har. mhm. synd om mig.
ännu ett olöst problem jag ligger inne med är ifall jag ska gå ut och springa för första gången på fem månader, eller om jag ska gå iväg och köpa godis. kan ju säga att godiset lockar fett mycket..

nog om de tänkte skriva ett inlägg till er nu. lite sent förlåt men nu vet ni orsaken iaf.
de kommer handla om det absolut viktigaste (enligt mig iaf) under lekarna i sängkammarn, nämligen förspelet. jag kan ju bara säga såhär, jag väljer hellre att alltid bara få har förspel än att bara få ha in&ut delen.
tror även många av er där ute håller med mig. jag tycker ofta att själva sex biten är ganska lika, känns för de mesta likadant, ser för de mest likadant ut.
ah som ni märker. in & ut är inte lika lätt att variera och ändra på, visst kan man köra olika ställningar, visst att man kan använda olika hål, olika rörelser, olika tempo med mera, de håller jag med om. men tillskillnad på hur förspelet kan varieras så har in&ut ett ganska litet urval.
tänk bara på vad förspelet innehåller, kyssarna, rycka av varandras kläder, smekningarna, massagen, när fingrarna letar sig in under underkläderna, oralsexet. ja allt de där för att få varandra kåta så varför skippa den biten bara för att köra pang på. förspelet är ju till för att ah vara före. kåta upp varandra. så sexet bli goare, kåtare, galnare & absolut mer uppskattat.

så vad jag ville säga med detta kassa inlägg (sorry för de) är att skippa inte förspelet. för det är bäst, hela sexet lyfts upp en level. och gör så sexet blir mer varierat, galet porrigt, mycket busigare och absolut goare.

asså ännu en gång, förlåt för kasst inlägg har suttit med de skit länge och inte kommit på något nice att skriva så nu är affären tillochmed stängd. ser mörkt ut för att få godis nu... FAN! får väl bli en jogging tur ist..... om jag orkar.

ha de gött. hörs kanske senare.
puss er henny


piffa till sexlivet

hallå läsaaarna. vädret idag suger, forsätter det i den här takten kommer jag snart va blekast i hela italien.
finns inte så mycket att göra när det bara regnar, skulle behöva städa men har gjort allt för att slippa det. så om nån vill tjäna lite stålar så vet ni var jag bor. istället för städnigen har jag sovit, kollat långa filmer och tänkt på allt som har såå lite med städningen att göra.. till ex sex. det hör väll inte ihop med städning så mycket?
iallafall så tänkte jag göra en liten lista på vad man skulle kunna göra om man har en partner och sexlivet är lite långtråkigt men ingen rangordning, utan bara tips nu då..

Ni skulle kunna gå till närmaste sexstore och handla in lite spännande och roliga saker, det kan va allt från piska till något brutalt sexigt att ha på sig under leken.
Om ni inte har lust att lägga ut pengar på erat sexliv kan ni ju fixa fram en ögonbindel och låta er partner göra vad den vill utan att ni vet vad det blir.
Annars kan ni också binda fast varandra och låta den ena ha kontrollen totalt.
En annan sak jag har hört skall va mycket populärt är godsaker på kroppen, det kan va chokladsås eller grädde(sprutgrädde då, om ni inte har lust att vispa grädde innan leken). Dessa saker kan ni alltså placera var ni vill på kroppen och sedan slicka upp. Som en vanlig upppiffare så byt ställningar och platser att va på.
Om ni tycker att det är bättre att mixa ihop alla dessa sakerna till en enda klump så kör allt samtidigt, gör det!! gör allt som krävs för att få en go stund inne i sängen, på golvet, i köket eller var som helst.  Om inget av dessa tipsen skulle funka får ni nog kalla in en sexterapeut som kan hjälpa er att ställa saker till rätta där inne i sovrummet.

Det var allt från mig just nu, måste nog ta tag i städningen ändå, det är faktsikt viktgit. noooot
Goa kyssar från helena



öka sexlusten

tjao bloggen. man vill ju fan inte va sämre än någon annan trots den brutala mensvärken.
sitter och snackar med henny på skype nu, ganska långtråkig..
så tänker på andra saker hela tiden. och om någon har suttit och funderat på hur man kan öka sexlusten på sin partner av naturliga skäl utan massa läkemedel oså så skall jag lösa en lista åt er nu. det ju finns det ju alltid saker att trycka i sin partner.(maträtter alltså, till att börja med iaf) Överraska din partner med en god middag(bara det ökar sexlusten)
I denna skall följande ingridienser ingå:

till förätt - se till att servera skaldjur i mängder, mycket ostron skall också finnas på bordet. ni kan ju mata varandra och riktigt leka med maten liksom..
till detta kan ni dricka champange. ganska lyxigt och sånt, men ökar sexlusten brutalt iallafall.

till varmrätt - det finns bara massa bra saker med nyttigheter, inte nog med att det är nyttigt, ökar det sexlusten. laga till någon god gryta med sellri, sparris med något kött eller fisk i, så lovar jag att kvällen ser lovande ut

till efterrätt - nu kan ni passa på att äta goda saker och öka sexlusten samtidigt, här kan ni variera med choklad, nötter, frön, muskot nöt, drick kaffe(gillar ni inte det så dinns te som ett alternativ) eller så dricker ni vin! bara frossa er i dessa godsakerna och öööka tills ni bara juckar er iväg till sägen. Där har ni nu hela kvällen och natten för er själva, och om ni bara har stoppat i er sexlustökande saker så kanske ni får ta dagen till att sova på.

som lite grädde på moset - se alltid till att ha en sexig stämmning, tända ljus, sexig musik och inget som kan störa er. & glöm aldrig att bära en sexig outfit som gör din bordskavaljer brutalt upphetsad. Om man vill ha mer grädde så är det alltid ett plus att någon av er luktar vanlij, som är en grym sexlusthöjare.

sådärja, nu har ni fått lite tips. så om någon där ute har en partner som har tröttnat lite på sex så tryck i henne/honom dessa saker så finner den snart sin form igen!!

nu skall jag krypa ner i sängen och sova som en stock, hoppas på bättre väder imorn bara, för regn är brutalt tråkigt.
byyye alla kåta & okåta läsare.
helena


vi älskar att bli smekta

nämen hej igen bloggen.
kände att jag fick dåligt samvete. bloggen har varit jätte dålig på senaste så jag bangade de varma goda badet för att skriva ännu ett inlägg. hur grym är inte jag?
iaf detta inlägget tänkte jag skulle handla om en sak som är bra för er killar att veta. nämligen vart vi tjejer mest uppskattar att ni tar på oss. (förutom grottan då) obs jag nämner inte grejerna i ordning utan tar de som de kommer. alla ställen är uppskattande på olika sett & av olika personer så bara att välja & vraka bland dem & se vad din partner uppskatta mer eller mindre.

en grej som jag nästan kan lova min kropp på att alla tjejer gillar att bli smekt på det är nacken. du kan använda dig av fasta grepp med hela handen, försiktiga pill med fingrarna, goa mjuka pussar, busiga slick, djupa andetag med mera. ah ni ser, nacken uppskatta de mesta så bara att ta tag i er partners nacke & börja exprimentera.

rumpan är ett ställe som är riktigt uppskattande, tro de eller ej. så ni killar behöver inte bara kolla på den. ni får hemsk gärna även ta på den. och inte nog med att vi gillar när ni tar små tag på den under hånglet. den absolut skönaste massagen enligt mig är rövmassage, så dra tag i er partner & ge henne en rejäääl omgång massage på de fantastiska stället rumpan.

nu kommer jag med ett ställe som nog inte är så förvånande att de kommer med på listan, nämnligen låren. gärna insidalår långt upp. är extreeemt uppskattande. ibland så nöjer man sig med att en hand vilar där. de kan räcka för att få en tjej vimmelkantig av sugenhet. så passa på att lägga fingrarna där när ni är ute efter en go kväll.

fötterna, jag vet att många av er som sitter framför dataskärmen nu äcklas av det jag skrev upp nu. men faktiskt så är det ett extremt känsligt ställe som uppskattar beröring i många mängder. dra på en go massage olja & börja massera, tjejen kommer bli galen som en tiger.

såklart så kommer även (något som alla nog väntar med spänning på att få läsa med på listan) våra fantastiska bröst, stora, som små. fina, som fula, hängiga, som fasta. jo precis. hur bröstena än ser ut så gillar den berörning. men ta inte för hårt, (de är känsliga & ömtåliga) kläm inte för länge. gör allt i varsam takt, & blandra gärna in munnen i smekningen, ni kan använda er av tungan runt bröstvårtan, ni kan suga på den. jaaa,  låt helt enkelt fantasin glöda.

så nu mina vänner, nu orkar jag inte mer.
nu ska jag trycka i mig massa mängder av chips & glass och må lite bättre.
ha en go kväll.
kysssar från henny







rumpan & benen är viktigast

hej alla fina & fula.
hoppas alla mår gött. jag mår sådär. är as kall.
satt nämligen på grums station i typ två timmar i spöregn förut för hade ingen skjut från helena & bussen gick var tredje timme, så oskönt faktiskt. så nu typ sex timmar senare fryser jag typ lika mycket. börjar man bli sjuk då eller något? jaja iaf. känner mig fett ensam nu utan helena. (& nu ses vi inte på en evighet.) så ska hoppa i badet snart & tycka lite synd om mig själv hade jag tänkt mig.
men först & detta för er skull (hade fett gärna sluppit) ett inlägg.
min bloggtorka är brutal så jag gör bara en snabb sak nu tills fantasin dyker upp igen.



tänkte  nämligen flika in med en snabb sak från helenas inlägg förut. just det där med muskler. hon nämde ju alla delar man kan ha muskler på inprincip FÖRUTOM rumpan.. hallå eller? röven är ju alltid de en tjej vänder sig om & kollar på hos en kille. rumpan hos killar är lika viktig som en rumpa hos en tjej. så killar ni kommer inte undan. den ska va fast & vältränad, lite utåt får den stå. & geléig att ta på fast ändå full av muskler. lite klurigt men jobba på med rumpövningar så ska ni se att tjejerna följer eran rumpa med blicken.

iaf nog om rumpan, de va nämligen en sak till jag blev lite besviken på som hon skrev i inlägget. men hon tog som tur va med benen. men nämnde dem sist & liksom skrev inte alls att de va speciellt viktigt. (ni vet att jag tycker de, & jag gillar att påminna er om det) för killar, tro mig. det är de som är de absolut snyggaste delen av kroppen att ha muskler på hos en kille. så träna benen benen benen hela tiden, jämt, alltid. så viktiga är dom.  synd att de inte va sommar året runt så man kunde kolla in era ben under shortsen. men för att hösten närmar sig så ta de inte lugnt med träningen. ni vet aldrig när ni ska visa er i shorts eller kallsipper så låt inte träningen smita undan.

nog för mig, mår dåligt nu. så ska lägga mig i badet och tycka synd om mig själv tror jag.
hejdå. puss, kyss, hångel
henny

de snyggaste musklerna

tjenare bloggen, ledsen för dålig uppdatering idag. men om ni bara visste hur dåligt jag mår skulle ni förstå.
har sån brutal mensvärk, helt sinnes. men skall ändå skriva lite.

& som jag glömde göra i mitt inlägg igår så skall jag ge er ett ex på vad jag mena med "vad skall du göra med mig när jag kommer"
alltså, där killen ber om att få ett svar som: jag skall greppa din kuk och suga den hårt, sedan skall jag rida av dig tills du sprutar sönder min fitta med dina kroppssafter.

så ni killar som älskar dessa brutala svar så får ni be om dem på ett fint sätt, det va så jag mena. sacka snusk och skriv porriga sms, det gillar ju alla!!

Iallafall henny åkte hem förut. så har vart ensam hela dagen, det suger. speciellt när man befinner sig i ett dödligt tillstånd. Det är förjäkligt alltså.. men iallafaall om en vecka drar jag till italien med agnes, kommer bli så brutalt braaa!! nu nog om det, i detta inlägget skall jag presentera vilka kroppsdelar/muskler som är finast på en kille. Så läs på det här så vet ni hur ni skall träna sen killar!!!

nummer 1.
Som jag har sagt förut älskar jag en vältränad rygg. Finns det något sexigare än det? Den plockar lätt första platsen!

nummer 2. Detta kan jag lova att jag inte är ensam om att tycka, för jag vet sååå många tjejer som är helt galna i detta partiet på killen, det är alltså magen.Och just på magen tycker jag att det är allra sexigast när musklerna längst ned, dom som går ner mot de andra goa grejerna är sexigast. Svårt att förklara, men lägger in en bild. så ni fattar


markerade med rött så ni absolut inte kan missa.

nummer 3. lika så här vet jag att många vill ha en kille med vältränade och go armar, och jag instämmer. Det är riktigt sexigt med ett par vältränade, manliga armar. och här syftar jag inte bara på överarmarna, utan även underarmarna skall vara i trim.

nummer 4.
för att få ihop hela överkroppen så avslutar vi med ett tränat bröstparti. Det är faktiskt inte bara ni killar som gillar tuttar. Så jobba på tuttarna killar.

nummer 5. och som avslut på hela kroppen passar det bra med tränade ben. Ett par finalår får många tjejer på fall, det lovar jag killar!!

nu vet ni killar, det var allt från mig för tillfället, skall slänga på en film och chilla vidare nu. återkommer säkert lite senare med andra grejer.
Puss på er alla där ute från helena

sex sms

tjao bloggen och läsarna.
nu ligger vi i sängen och softar. det är grymt skönt måste man få lov att medge.
det är man värd när vädret suger. Vi har inga speciella planer idag, så om någon känner sig sugen på att hänga med två roliga tjejer så hör gärna av er!!


nu över till det jag egentligen tänkte skriva i detta inlägg. som ni ser på rubben så hoppas jag att ni förstår vad det handlar om..

Alla gillar väll att få lite halvporriga sms och snacka snusk på mobben kan ju ibland vara riktigt kul. Men ibland går det lite långt och som vi har sagt tidigare så är det inte sexigt när du får ett sms där det står hur hårt du skall bli knullad, hur du skall bli knullad, var du skall bli knullad och i vilka hål det skall ske i.

Om man verkligen är sugen på att säga dessa detaljer får man göra det på ett litet blygt sätt och säg en sak i taget.. Och be aldrig tjejen att svara på fårgan "vad skall du göra med mig när vi ses?"
det är bara brutalt avtändande, jag lovar, om tjejen är sugen kommer hon att säga vad hon vill göra.
Det är mycket sexigare med lite halvblyga porrsms. Det lovar jag att tjejerna där ute tycker.
Men som vanligt finns det undantag och det finns säkert tjejer som uppskattar att få galna noveller inrullandes i mobben och andra älskar säkert att skriva hur de skall förföra, binda fast och piska killen när de ses. Men om nån(mot förmodan) skulle ha lust att snacka porr med mig, så vill jag ha det halvblygt, så ni vet!

så ta de lugnt där ute nu, så kommer det trilla in tjejer i sängen.
nu skall vi chilla vidare, ha de gött!

puss helena

gött hångel

hej bloggen.
ligger i sängen & kollar tv med helena nu. dagen har varit lugn & har inte haft så mycket mer på schemat på hela dagen.
men nu till detta inlägg. tänkte skriva om bästa hånglet liksom hur man lyckas som bäst. enligt mig & helena iaf, alla tycker ju som sagt olika. mer tror att de flesta ändå kan hålla med om att detta är gött hångel

iaf, börja alltid med att pussas. att bara hoppa på varandra med tungorna runt om i halsen & ansiktet är ingen direkt hit om man säger så. det räcker som sagt med försiktiga pussar & kyssar med endast läpparna i olika vinklar & rörelser. för att sen krydda på det hela. så får ni gärna vila handen eller några fingrar i håret eller runt om nacken. när det hela sen börjar hetta till en aning, kyssarna blir allt snabbare & fingrarna rör sig hetsigare. får gärna tungorna mötas, men som sagt inte ner i halsen med dem, (det är inget som uppskattar hos någon). bara försiktiga kittlande möten med tungspetsarna.

nu vet ni hur ni lyckas kanon med hånglet. det är bara att välja en go hångel kamrat & ett mysigt ställe att befinna sig på sen är det fritt fram att köra igång!
nu ska jag och helena mysa ännu mer & snart kommer även agnes & joinar oss. ska laga god mat & ha en mysig kväll helt enkelt. hoppas ni har det gött. hörs senare med ett inlägg.
PUSSSSAR



raggninsplatser

hallå läsarna.
vi hoppas verkligen att ni gillade videon. kommer mer av det kan vi lova!!

nu har vi nyss vaknat och ligger o degar i sängen, mysigt. senare idag bär det av till rix fm men innan det skall vi nog bjuda på middag, hör av er om ni är sugna.  men hoppas vi ses på fm. om ni vill ha autograf får ni mer än gärna komma fram.

detta inlägget skall vi tipsa lite om de bästa raggningsplatserna.

1. Datan - kanske inte låter som den bästa platsen. men tänk efter, här vågar ni säga vad ni vill till varandra. Ni kan skriva kärleksdikter, sexnoveller, ha camsex, köra frågesport, ah, som ni märker har ni stort urval.

2. Krogen - här är ni alla kanske lite goa och glada och vågar ragga på den ni spanat in hela kvällen. Och som de flesta vet så blir alla snyggare när man är lite rund. Så alla som är lite halvfula kan köra järnet!

3. Skolan - tro det eller ej, men här träffar ni (troligtvis) den personen ni gillar dagligen. Lägg lappar i skåpet, kasta sudd, kasta stolar (eller bord, bara du fångar din älskades uppmärksamhet). Om inte detta skulle funka kan du ju gå fram och prata med personen istället..

4. Sporthall - passa på att gå dit under en cup. Då lär ni få napp. I sporthall finns det ofta toaletter, så hitta den närmaste och kör på ba.

5. SIST MEN INTE MINST Rix fm festivalen - vi är där ikväll, så va inte blyga.


där har ni lite tips, givetvis kan ni ragga var som helst, om ni har lite go ögonkontakt med någon snygging på cafeét, stranden, gymmet eller stan så har ni inget att förlora. (dra med den in på toan trots motstånd). Det var allt för oss denna gången, ring och fråga om ni vill ha mer tips!!
Nu skall vi dra oss upp och äta, vi hör av oss sen. kyssar H&H



första videon!!




våran första video. lite spända & nervösa.
återkommer senare! kyss

sexiga tiiips!!!

tjaoo blogga. och läsarna!!
nu har man än en gång intagit sin plats framför datan för att skriva.
denna gången tänkte jag skriva lite vad jag tycker är ruskigt när killar använder/har på sig.

så vi börjar vid nummer ett.
alltså

1. Det finns nästan inget sexigare än killar som använder klockor ( eller jo nått kanske) men detta är grymt fint.
Jag vet inte vad det är med mig och killklockor, men blir fan våt i trosan av tanken. grrr

2 Nummer två är även det ett smycke. Säg ett halsband som lägger sig mellan klyftan på en killes solbrända  överkropp.

3. Som jag har nämnt förr så älskar jag t-shirtar som framhäver ryggmusklerna.

4. På vintern är det fint med en stickad tröja till ett par jeans som sitter gött på killens rumpa.

5. Och som tips nu på sommaren är det grymt sexigt med killar i chinos shorts. Ni vet vilka jag menar va?
annars får ni fråga i affären, för dessa shorts kan killar med fina rumpor se gudomliga ut i.

6. Sen ett fint hår är givetvis ett stort plus. Det får gärna vara lite lockligt i nacken!
Så killar som plattar håret, sluta med det.

7. Fina kepsar!! nu menar jag alltså inte sånna gangster kepsar eller hur jag skall förklara. Utan alltså vanliga kepsar där skärmen är böjd.

Det var allt jag kom att tänka på för stunden, har ni frågor så meddela mig på dirren.
Nu skall jag åka till stationen och möta upp en kär vän. Kan knappast bärga mig, vi har en grym vecka framför oss. Och jag vet att ni läsare är lite oroliga för att uppdateringen kommer gå åt skogen, men denna gången lovar vi att sköta oss. Lovar!

Pussar & kramar från en tjej som är blöt i trosan.




Visa er inte i dessa på stranden boys

tja fääNZZzzsen
jag mår gött. hoppas ni också gör det. min dag har vart ganska lugn men ändå lyckades jag glömma av tiden så nu hinner jag inte med tåget jag skulle ta upp till hellis. osmart! men jag tar nästa så nu hinner jag iaf skriva ett inlägg innan. fattar att alla där hemma hoppar av lycka nu!

iaf i detta inlägg tänkte jag skriva om badkläder. inte vilka badkläder som helst utan killarnas badbyxor. har ju märkt efter mina besök på stranden att vi alla har olika smaker på vad som är snyggt att bära och vad som inte är det. och det är ju synd. men som sagt enligt mig är det två stycken speciellt fula brallor jag har sett endel av, och det är dessa: (snälla skippa dem)

gubbkalling modellen:

jag hoppas ni förstår hur jag menar, typ exakt som tjejernas bikinitrosor men ni har en lite större framsida så ni får plats med paketet. (tur är väl det iaf) jag tycker som sagt inte dessa byxor är något ni skall sätta på er innan ni drar iväg mot vattnet. varför jag inte föredrar dem hoppas jag är ganska självklart
men om inte så kommer jag med några exempel:
 -framsidan på dem lämnar inget åt fantasin man ser hela paketet (& säg inget i försvar som, ni behöver väl inte kolla då. för hallå? går det att låta bli att vila blicken när ni är i de brallorna?)
-inskärningar i rumpan är lätt hänt.
-man ser varje litet hårstrå som finns innanför båda på rumpan & andra ställen.
- & den fjärde förklaringen till varför du borde inskaffa nya badbyxor lyder. de är brutalt fula!


vadlånga badbyxor:
alltså för det första jag förstår inte grejen med den ens, fy vad obekvämt att ha brallor som hänger & klänger längs benen när man är i vattnet. & det är det som jag om ni mot förmodan bär ett par sånna byxor tycker att ni ska göra. för ifall ni visas uppe på land med dem blir de inte så mycket sugna blickar som följer er.
varför jag inte gillar dem är för jag tycker inte de är snyggt med halvlånga byxor på stranden eller stan. antingen ska man bära hel långa (inte på stranden dock) eller knä/lår längd. alltså inte mittemellan för min del. sen så är jag en riktigt ben lover, som jag har nämt i så många tidigare inlägg. jag älskar era muskelösa vader och börjar av lårerna. så enligt mig är vadlånga ett big no. men ifall ni nu skall envisas med att bära dem trots att de är fula, så snälla skippa iaf snörningen på sidorna längst ner på brallorna. för det är brutalt fult


NU måsta jag packa så jag inte missar nästa tåg också, de vore ju för synd.
ha en go dag alla där ute. hörs nog senare.
GÖTT HÅNGEL FRÅN HENNY


sex på första dejten

hallåhallåhallå.
först och främst vill jag bara skriva en sak om mig själv som jag gjorde imorse, brutalt osmart.
jag la mig klockan halv ett igår, så jag skulle vakna hyffsat tidigt och det gjorde jag också, vaknade vid 10 nånstans.
var inte trött alls eller så, var uppe i några minuter, sen la jag mig i sängen igen och verkligen försökte somna om.
låg en timma och bara tvingade mig själv till att somna, så vaknar jag upp vid 2 igen. tjooooho.

nog om den saken, det var bara en dum grej som händer alla säkert. nu skall jag istället ägna mig åt en sak som är mycket viktigare, nämligen sex på första dejten och vad jag anser om detta.

Och såklart så tycker jag att det är helt okej att ha det första gången. Det beror ju alltid på vad man känner, är man sugen så har man väll inget att förlora. Sen skall man givetvis inte ha det bara för att ha det. Men en liten hake i detta kan vara att då har båda två fått tanken om varandra "han/hon ville bara ligga".
Om något sånt här händer är det lika bra att ni fortsätter att höra av er till den andra. För att än sålänge finns det inget att förlora på det.

Sen kan ni tänka att vill inte tjejen/killen ha nått mer så är det lika bra att man får reda på det så man slipper ödsla tid på nått som inte funkar.

Läste även i en artikel att man ofta ser ner på tjejer som har sex på första dejten och detta är ju ett stort probelm, alla måste väll få ha sex? Sex är ju liksom en sak man har för att njuta. Det är ju helt naturligt att ligga om man är sugen.

ALLTSÅ JAG MENAR BARA ta det som det kommer, händer det så händer det & det är ju bara ett tecken på att ni är sugna på varandra, håll det inte inne för att du inte vill ha sex på första dejten, kör på bara!!


nu skall jag städa för otto kommer hit sen och vi har en grym vecka framför oss.
och än sålänge har vi fått dåligt med napp på dubbeldejten, så vill bara påminna er att ni skall höra av er om ni är sugna!! puss helena



ordlista

tjenare blogga.
nu är det jag som bloggar igen


nu vet ni vem det är jag talar om, en söt tjej i sina bästa år


skulle egentligen bloggat om sex på första dejten, för det är ju en viktig sak att ta upp här.
men jag känner att jag först måste skaffa lite mera kött på benen om ni fattar.
för man vill ju göra bra ifrån sig när det är viktiga saker som diskuteras.

därför skall jag skriva ett helt ovärt inlägg. men det var en läsare som ställde en fråga till mig.
den löd alltså. Hur pratar man i Grums?

Denna frågan är svår att besvara, men jag gör ett försök och skriver ner en grumsisk ordlista:

TjOck - Tjock, detta ord stavas precis lika. Men det grumsiska ordet uttalar man med O och det svenska ordet säger man ju tjÅck.

Brunnt - Brunt, man säger helt enkelt brunt fast man snabbar upp det en aning.

Va blire? - Vad blir det?
kanske används någon annanstans också. men vanligt här iallafall.

Vaaart - Varmt , inte vart nu då, utan varmt på riktigt grumskbonniska. som helt enkelt betyder varmt.

Spörs - det märks svårare än så va inte det

jalé - gärde/äng
även detta ett ord på riktigt grov grumska

töligt - tråkigt


skvatt - blev rädd här krävs fan en förklaring, kan detta ord vara värmländskt? endel har hört det och andra inte, det är fan det sjukaste, hur förklarar man egentligen skvatt? hoppa till, blev rädd, drog i magen. ah, man skvatt helt enkelt, som man gör när någon skrämmer en..

nog om ordlistan.
tänker faktiskt gå och lägga mig nu, för jag är trött.
hoppas bara det går bra med henny, fick lite rapporter om ett sjukhus besök, det låter inte bra alls.
förhoppningsvis får vi alla ett gott besked imorgon.
och imorn kommer inlägget som jag har lovat

godnatt kära läsare


till dig som är oskuld

hej alla underbara fanz.
hoppas ni mår gött. jag mår bra fortf lite sliten men inget som en tuffing klagar på såklart.
idag har jag nog haft den slappaste dagen på hela sommaren. vakna sent legat i sängen framför datan, kollar lite på tv och tryckt i mig godsaker. har vart gött som fan. har lust att fortsätta så, men tänkte att ni satt och vänta på ett inlägg. så nästa film får vänta lite.

nog om de, i detta inlägget tänkte jag skriva om en sak som säkert många runt av funderar mycket på. nämligen det där med att bli av med oskulden. mångas åsikter är ju att vänta tills man blir kär på riktigt innan man särar på benen & kör in den. medans andra menar på att det inte är något speciellt bara att bli av med den så fort som möjligt.
vad som är de bästa är ju såklart det som känns bäst. men skall aldrig göra som någon annan vill eller tycker, utan den är ens egna åsikt som har den största betydelsen i detta. men dock kanske man ska lyssna på dem som vet, de som har varit med om den där första gången. man ska aldrig göra något man inte är säker på men man kan ta till av andras erfarenheter & även se de ur deras perspektiv.

så till mina åsikter med det där att vänta till man är kär, är följande:
det viktigaste är inte att vänta tills man är kär. för så här är det, hur kär man än kanske blir så betyder det fortf inte alltid att man är redo. man kan vara mer redo men en kille man träffar för första gången än sin pojkvän man har haft sedan men var nio år. det handlar inte om hur mycket ni har gått igenom tillsammans, det handlar inte om vad dina vänner eller familj har för åsikter, det handlar inte heller om vad han säger, hur redo han än känner sig, detta handlar om något helt annat. de handlar om dig. det är du som skall göra det här, inte dem. (eller jo såklart din pojkvän då också. men han ska inte övertyga dig till något du inte vill.) så lyssna här, när du är redo. kommer du känna dig sugen, galen av att inte få mer, nyfiken, uppleva spänning & såklart känna hur viljan skriker. du är inte redo när du är osäker  inte heller för att din pojkvän tjatar om hur go du är och hur gärna han vill göra det för att du är så fin. tjejer(även killar då såklart, ni får byta ut alla tjejer till killar bara hehe) de viktigaste är att ni måste se skillnad på dessa känslor. & lita på er själva.
det är ganska svårt att formulera detta märkte jag. men det jag menar är. hur tidigt eller sent du blir av med oskulden har verkligen inte betydelse. de viktigaste är att när du väl känner dig redo. kör på bara

nä, alla där ute, nu är det nog för mig. nu skall jag springa och hämta glass i frysen & krypa ner i sängen framför tv & ha det gött bara. ha det ni också.
puss hennny


maskerad outfit

kära bloggen, kära läsare
nu har man äntligen vaknat efter en 15 timmars skönhetsömn, det var man fan värd iallafall.
idag vet jag inte vad det blir, solen skiner inte eller nått sånt gött. så blir nog lugnt tror jag.

igår, så var jag och agnes på stan medans vi väntade på våra tåg. så gick vi omkring på massa olika affärer oså.
och ni vet dessa heldräkter? de som har funnits ett tag som är brallor och tröja i ett? om ni inte vet är det bilder längre ned.

att dessa vidriga kläder fortfarande säljs i storstäder som göteborg är fan sorligt. där om någonstans borde man fatta att det inte är snyggt. där har folk stil, man förstår varför dom säljs här. (folk är glada för att det kommer nått nytt och annorlunda)
jag kan utan att ljuga säga att det nog är det fulaste jag har tesat i ett provrum sedan 05..




där har ni den!!

för det första
är detta bland det fuuulaste jag har sett. på riktigt. När fan skall man ens använda den?
för det andra sitter den brutalt fult
för det tredje är den inte skön heller.
och för det fjärde skulle jag aldrig i hela mitt liv betala 600kr för att ha en dress man ser ut som en teletubbis i.

såå nu har jag några fårgor till er som har en sådan här heldräkt
1. När har ni tillfället att använda den?
2. tycker ni verkligen att den är så brutalt skön?
3. Har ni använt den på maskerad nån gång?

det var egentligen bara det jag ville säga, köp inte sånna här för det är sjukt fult.
men senare idag lovar jag att skriva ett lite roligare inlägg, tror jag skall skriva vad jag anser om sex på första dejten. så återkom senare!! kyss så länge.

ha en bra dag sålänge också
helena

sanningens ögonblick

tjoho!! placerar mig gött framför datan nu för att presentera ett inlägg, helgens uppdatering har söööge. & det vet vi. Men vi tar igen oss nu.
helgens bravader vill jag inte uttala mig om på bloggen, men om nån är brutalt sugen på att veta, så slå en pling, det går nämligen att vara anonym.

Nu är man varjefall hemma igen, skall bli underbart att sova i sin egna säng efter nattens obekvämheter.
Har poppat en påse popcorn & bara laddar för att skriva, skall avslöja lite goa hemlisar om mig själv...

Alla där ute vet lika väl som oss att vi gillar sex, det gör vi verkligen och vi snackar om bra sex och hur man skall göra och vad man skall göra för att lyckas. Och en sak i detta är väldigt viktigt, vi får inte heller alltid till det! sanningen måste fram, det är lätt att ge tips på hur man lyckas, men ibland är det svårt att använda sig av dem. De beror ju såklart på vem man är med och vilket tillstånd man befinner sig i eller vad som helst bara, en del gånger lyckas man bara inte. Detta kan jag lova är bland det mest pinsamma som finns, jag får hellre miljoner musfjärtar än att killen tycker att man va dålig. Det kan ju handla om vad som helst. Det kan va:

- tjejen tar för lite makt i leken.
- tjejen gör inget speciellt som är skönt för bara honom.
- tjejen bara ligger där och a, blir på pumpad.
- bara tar emot och inte ger, kort och gott.

Jag tror att detta är en vanligt förekommande bland oss unga tjejer. vi tar liksom inte för oss.
MAN FÅR INTE ALLTID TILL DET, SÅ ENKELT ÄR DET!

men det som är viktigt när en sådan situation har uppstått så måste du få tag på killen, göra om det och göra det bra. va gärna mer på än killen och styyyr upp det nu!!
använd tipsen, kom på eget, gör vad som helst, det är alltid bättre än att göra inget.
för detta är någonting man inte vill uppleva, det suger, så är de.

Nu har alla fått veta det, nu är det snart offentligt, när jag klickar publicera så kommar alla få reda på det här.
Men jag är inte blyg, jag vill att ni har så bra sexliv som möjligt och det får ni om ni visar er plats, killar gillar det.
Va inte för blyga bara, kör ditt eget race, knyt fast killen och piska honom och åla dig över honom hela tiden.
ps. piskan kanske inte uppskattas på sommaren när man vill gå med bar överkropp. ds.  


Nu iallafall skall jag snart sova. för jag är så sjukt trött. ikväll blir det inget sällskap från varken henny eller agnes i sägen, det kommer kännas tomt...
det var allt för mig, kan kanske publicera ett till inlägg sen om ni ber snällt, har faktiskt ett på gång.

PUSS PÅ ALLA TROGNA LÄSARE SOM FÖLJER TROTS ATT VI ÄR USLA IBLAND

något som killar uppskattar

hej alla där ute. nu sitter jag i sängen, är lite mer på topp nu & tänkte leverera ett gött inlägg med tips på att få en kille sugen. nämligen så att jag ska skriva ner en lista med grejer som gör så killarna blir sugna & ligger och tänker på er på kvällarna när de har mys för sig själva. så tjejer läs igenom noga så får ni förhoppningsvis till slut lite gött rajtantajtan i sängkammaren med honom.

vi börjar lite lätt med en grej som gör att killar vänder sig om när du går förbi. helt enkelt att på morgonen dra på dig dina tajtaste jeans & en tröja som inte täcker rövpartiet. även ifall rumpan inte är snygg så får du blickar på den ändå. killar kan inte låta bli rumpor, de är så underbara i alla dessa former & färger.

mjukstarten håller i sig fortfarande så länge du befinner dig i en hall med träningskläder på dig & sport i tankarna så blir många killar intresserade. att se på sportande tjejer är lika hett för killar, som för oss tjejer att kolla in alla våra boys när de har match och träningarna. för att få ett plus över i:et på den fronter får du gärna i ta av dig tröjan också för jag har hört att killar blir extra sugna på tjejer i sporttoppar. varför vet jag inte, trodde de föredrog helt utan men tydligen så är det hett med dessa sporttoppar.

sen har vi det där med att många killar gillar tjejers ryggar, de får gärna vara lite muskelösa & ha en vacker svank. inskaffa klänningar med bara ryggar och gå förbi och spänn er så fallar alla killar som furor efter dig.

någon som är väldigt viktigt och sensuellt hos tjejer är ett par fina ögon, sminka dig så du framhäver dem & ge iväg charmiga fladder på ögonfransarna när du möter en söt killes blick. man kan inget annat än att lyckas då. killar är extremt svaga när de gäller en vacker blick.

något som vi alla kan lyckas med är att sätta oss ner & skriva ett sexigt sms som man sedan ska skicka iväg till sitt offer. alla gillar att ha något porrigt att läsa på en tråkig lektion, eller hemma i soffan på kvällen. så tvek aldrig utan flyg iväg med fantasin bara.

något som är upphetsande är nafs i örat så släng dig bara över honom och ge iväg lite nafs och djupa andetag. han kan inget annat än att bli kåt. kan ju faktiskt bara säga att det funkar alltid!!! utan tvekan.

& tjejer de viktigaste, va glada. visa intresse & flörta lite försiktigt med honom.

näää, nu var de nog för mig på det här inlägget hade egentligen mer att skriva men jag orkar inte.
ha en go kväll. 
BLÖT KYSS FRÅN HENNIGIRL

vi lever

tja bloggen tusen ursäkter för kass uppdatering. men vi har inte haft tid. och jag orkar inte lägga ett dunder inlägg nu heller. lovar att fixa ett sen men nu tänkte jag bara säga hej & att vi inte är döda. vi vet att ni sitter där framför datan & har längtat efter att inläggen ska rulla in, ledsen att göra er besviken med detta då. men man kan ju inte alltid va på topp som sagt.

så vi hörs sen bebisaar. puss
HENNY

fraamme

tjena blogga, nu är vi framme i steeniis, börjar kvällen med att göra oss redo för kommande galenskaper!!
kan inte annat än att instämma med henny angående det inlägget om självsäkerhet, vi menar bara att ni killar skall va lite blyga med att visa att ni är bra, det är grymt sexigt!!

enentligen har jag inget speciellt att säga nu, ville bara att ni skulle veta att tågresan gick gryyymt.
när jag kommer hem igen har jag ett gött inlägg på G. men har fan inte tid denna helgen, när grymt mycket står på spel. så de var allt för mig denna dag. ledsen att jag sviker er, men ni är bäst, så jag vet att ni förstååår.

riktigt många pussar på er alla!!

en fin bild på mig, hihi


charmigt är de vi vill haaaa

tja alla läsare.
jag hoppas som alltid att ni mår nice. själv mår man gött. suttit ute på balkongen en sväng nu & nu väntas snabb plockning på rummet (de börjar förfalla igen, ni vet ju hur de ser ut då) sen ska jag packa & dra mot stationen för att möta upp två goa brudar som hänger med mig upp mot stingers. så de är nice.

nog om de, nu skall jag snabbt skriva lite allmänt om en sak jag tänkte på när jag satt ute på balkongen och hade gött häng. nämligen hur brutalt oskönt de är med killar som har för bra självförtroende. visst jag gillar när de är lite gött självsäkra. liksom vågar ta för sig o så, de är de inget fel på. man vill ju inte ha en kille som hatar sig själv, är tyst & osäker. inte alls de jag menar. men ni killar som tror ni är bäst i världen på allt. tror ni bara kan köra med brudar hur som helst. och jämt kaxig mot alla. de är bara avtändande för en tjej. på riktigt liksom.
sen om ni har jätte bra självförtroende, vet att ni är snygga & bra på mycket. det är en sak. de andra är att gå runt & säga till alla att man är de, & att visa på kroppsspåket hur nöjd man är med sig själv. & man gör de liksom inte för att man är nöjd med sig själv bara utan man gör de för att sänka andras självförtroende bara för man vill ha makt.
ah ni som är sånna, ni suger ni är inte alls bäst. ni är bara osköna. skärp er boys.
bjud på er själva ist vi tjejer vill ha charmtroll som är busiga inte kaxiga töntar.

nu måste jag skynda mig. hörs senare alla.
PUSS HENNNYGIRL



min egna astro för idag

hej bloggen.
hoppas ni mår gött. de gör jag. jag ligger i sängen nu, men ska snart dra mig ut i solen.
igår kväll va jag uppe ganska sent, satt & studerade stjärnorna så nu mina vänner har jag ett alldeles färskt astro som vänta på er. astrot gäller idag & ikväll så nu vet ni lite vad som väntas för de närmaste 24 timmarna 

VATTUMANNEN (20/1-18-2):
dagen som ni har framför er är full med överraskningar.
något som du verkligen inte vill ska hända händer,
med de gör dig inget när de väl har hänt.

FISKARNA (19/2-19/3):
alla fiskar där ute kan va glada ni har en kanon dag & kväll framför er.
så de är bara att simma lugnt så får ni massa nice på vägen

VÄDUREN (20/3-19/4):
för ni som är vädurer ta det lugnt ikväll, välj en hemma kväll
framför partyt annars kan massa olösta problem dyka upp igen.
& de vill ni väl inte?

OXEN (20/4-20/5):
det är din kväll ikväll, för dig som har partner väntar en
underbar vändning i förhållandet & för dig som är singel,
du kommer få ligga i natt. bästa ligget nånsin

TVILLINGARNA (21/5-20/6):
är du e tvilling kommer kvällen du har framför dig bestå
av roligt sällskap, dans & musik. helt klart en minnesvärd utgång.

KRÄFTAN (21/6-22/7):
ett lite bråk dyker upp. du tar inte så illa upp, men kan lätt såra andra.
bortsett från de så blir kvällen riktigt lyckad.

JUNGFRUN (23/8-22/9):
en underbar dag väntar framför dig, men till kvällen tappar
du humöret och inser nog att en filmkväll är bättre att
ha än en halv tasig ute kväll.

VÅGEN (23/9-22/10):
bara för att du är en våg ska du inte jämnföra dig med
alla, om du struntar i vad alla andra tycker & gör blir
dessa 24 timmarna grymma.

SKORPIONEN (23/10-21/11):
tänk på vilka du vänder ryggen till. du behöver de närmsta
allra mest, umgås med de som betyder mest, så bli din dag
betydelsefull för framtiden

SKYTTEN (22/11-21/12):
bjud hem din närmsta & ha en mysig hemma kväll. du behöver
det idag. festa kan du göra imorn.

STENBOCKEN (22/12-19/1):
en sak räcker att säga: du kommer få knulla ikväll.
wihoooo

okej, sämsta inlägg jag har gjort. men har som sagt bloggtorka. nu måste jag dra. hörs senare
puss henny


blekfeta män förstör våra badstränder

yo bloggen. nu skall man snart gå upp ur sängen och äta frukost.
denna morgon har jag haft lite problem med vad jag skall skriva.
ni vet ju att vi inte fyller ett helt inlägg med bara saker vi gör på dagen.
för de kan ju bli tråkigt i längden, så jag började skriva ett inlägg om facegrupper, men jag kände hur jag blev irriterad när jag skrev om det, så skippar nog att publicera det tills jag har finslipat lite på det.

istället ligger jag här och söker på lite nyheter också, och får upp artikeln Blekfeta män förstör våra badstränder. Och jag kan inte annat än att hålla med. Men något som är ännu värre är blekfeta killar i 25 årsåldern. Med ett par badbrallor som inte sitter allt för bra på.
Men i aftonbladet säger dom att den feta kroppen kommer när man skaffar familj, då mannen inte längre är en jägare. utan har fru och barn redan.
Men varför finns det då killar i 20-25 år som inte heller håller kroppen i trim? alla dessa kan väll omöjligt ha familj redan. Men, om ni nu är så blekfeta, så vill jag bara ge ett tips. spela inte tennis/badminton på stranden när du suuuuuger. En annan sak som nämns i artikeln är faktiskt ganska sant.. ni vet alla gamlingar som hänger på stranden? har ni tänkt på att deras badbyxor nästan alltid är lite hängiga och sönderblekta? annars får ni ta en titt på det nästa gång.

MEEEEN, en viktigt punkt i detta. killar, va inte för smala, för det är inte fint det heller. samma gäller alla tjejer, man är inte fin när knoterna hoppar ut överallt. va lagom!


hitta en balans där emellan, kanske ganska mycket smalare än dessa 4 kvinnorna på bilden.
Men erkänn tjejer, man vill inte se ut som nån av dessa i bikini?

puss helena

supersexet!!

Tjaaaaa alla läsare! idag har man vart i stan som jag sa, köpte två nya dojjor. i storlek 35.
De va grymt!

Som jag tidigare sa idag så skall beskriva ett grymt sex från punkt 1.
Vi har ju gett massvis av grymma tips på vad ni kan göra och sånt.

Så om vi börjar vid punkt 1 då, sen löper det bara på. så häng med.

1 För att det ens skall kunna hända något måste ju nån ta första steget. Det är alla med på va?
Detta är i ett vanligt förekommande hångel och smek. Där killen ofta tar hand om den saken.
Smekningarna skall vara kring tuttarna och utanpå trosorna (till en början iaf)

2 När du märker att tjejen ger lite respons, så öka yttligare ett steg och glid ner innanför trosan.
När ni väl är där, så ta det lugnt, inte för mycket "pang på grottan", utan smek kring ärtan. 

3 Nu kan ni ta er ställning över tjejen och börja torrjucka, kyssa i nacken, naffsa i öronen och liknande.
Ni märker om tjejen är sugen, det kommer ni få stark respons på efter dessa goa tips.
Hon kommer troligvis försöka att rycka av era kallingar och då killar, kan ni rycka av trosorna.

4 Ännu en gång gäller det att hålla sig lugn, nu är kläderna av, man är som mest redo, därför skall ni killarretas lite till.
jobba lite med ännu mer torrjuck, tills tjejen nästan ber om att bli lite pumpad.

5 Nu är det frittfram, har ni egna knep, kör på dem!
annars funkar alltid långsamt, snabbt, hårt, mjukt, cirkelrörelser eller vad som helst.
Byt ställningar och gör vad ni vill sålänge det håller i sig.

6
Nu kommer vi till härlighetens slut, båda lägger sig ner, antlagligen trötta och ganska svettiga. (om ni har jobbat hårt)  här kan tystnaden tala för sig själv. så enkelt är de.

Troligtvis kommer tjejen hjälpa er med lite saker under spelets gång. bara ni gör allt rätt!!
annars får ni helt enkelt be om de helt enkelt. va inte blyga!!

så där ja. där har ni hela loppet i ett.
nu skall jag packa lite, för som sagt, åker till götet imorn. känner på mig att det blir en kanon helg.
kommer givetvis försöka sköta oss med uppdateringen, men som vi tidigare sagt så har vi fullt upp när vi ses.
alltid fullt på schemat, men vi lovar, blir det en lucka så har ni oss klistrade framför datan.

många kyssar från mig till er!!

Helena

fyra heta killar att se upp till

hej bloggen. nu sitter jag här i sängen framför datan igen, hoppas ni mår bra. själv mår man ganska segt just nu, jag har tjejvärker och de suger fan brutalt mycket. de ändå som gör att jag mår lite bra är att jag har massa chips & glass att äta. (& såklart att jag har bloggen att hänga vid)
föresten imorn kommer två sköna brudar ner & hälsar på mig, självaste helena & agge. de kommer bli grymt nice faktiskt. då kan jag lova er att vi skall utöva alla våra grymma tips på dansgolvet som ni också ska göra i helgen hoppas jag!

nog om de, nu tänkte jag ägna mig till vad jag ska skriva om i detta inlägg & jag har bestämt mig för att de ska vara en lista på fyra snygga kändisar som gör tjejer runt om i världen blöta i trosan bara av att höra deras namn, eller av att vila blicken på dem. (& jag kan men säkerhet säga att denna garanterat blir mycket bättre än helenas, för hennes lista sög. skit fula killar faktiskt) observera att inte listan är iordning.

första jag tänkte nämna är ed westwick
helt ärligt alla tjejer(även killar) där ute kan hålla med om att han är en riktig goding. jag blir lika sugen varje gång han visas i tvrutan. & alldeles svag i kroppen när han lägger av sin allra porrigaste blick. jag hade aldrig tackat nej till han, den saken är klar!

nästa goding som kommer med är chad michael murray
en solklar tiopoängar, han är grymt snygg & sådär oskyldigt i utséendet. förutom detta har han ett par otroligt kyssvänliga läppar som jag gärna skulle vilja byta lite saliv med.

såklart en riktigt pudding som är värd att nämna är david beckham
hur sexigt är det inte med killar i träningskläder, svettiga & goa. david är ett bra exempel på varför många tjejer faller för sportkillarna. han är även ett bra exempel på varför vi tjejer ens faller för killar. efter att ha kollat på han så vet vi, synd att inte alla kunde se ut som dig david.

och även ashton kutcher ska såkart stå med
han är helt klart en av de snyggaste jag sett utan att överdriva, han ser perfekt ut & inte nog med de han är så charmig att man helt enkelt bara vill slita av hans kläder och njuta av synen man får. lovar om jag ser honom tänker jag göra de!

alla där ute kan väl hålla med om att alla dessa killar har tjejer springades efter sig hela tiden av en enda anledning just för att de är riktiga puddingar som jag gärna mumsar lite på. tyvärr blev bilderna helt efterblivna som skulle läggas upp på dem. men ni klarar er ändå.

nu har jag inget mer att skriva. vi hörs senare kom gärna med förslag på nästa inlägg!! har något som kallas bloggtorka idag så vore nice med feta tips.
puss heeenny





svar på frågor

tja alla läsare, hoppas ni mår kanon trots det usla vädret som har drabbat oss idag.
jag mår iallafall bra och tänkte skriva ett inlägg nu, ett kort inlägg.
för att jag skall till ciiity nu och har därför lite bråttom.
Men när jag kommer hem skall jag göra ett bättre.
Ni vet att vi har pratat mycket om sex i denna bloggen och det kanske kan ha varit lite svårt att hänga med på alla tips. Så därför hade jag tänkt att jag sedan skall göra ett inlägg som innefattar punkt 1 till slutet av leken.
Så har ni hela sexguiden i ett inlägg. Va sägs om det?

Nu tänkte jag bara besvara några frågaor som jag fick igår, jag lovade det och jag håller vad jag lovar!
Såhär kommer svaret.

Gillar tjejer verkligen att suga?
Som svar på de allra flesta frågorna så tycker ju alla olika såklart.
Vissa suger inte av sin kille, så är det bara.
Men har man en gång testat så märker man nog att det inte är så illa som man kanske kan tro.
Bara killen håller snorren ren så är nog de flesta hyffsat nöjda.
Sen om du har en kille och ni har sex så tror jag att i flesta fall vill man själv bli tillfredställd och därför får man också tillfredställa.
Sen om man vill ta satsen i munnen och sånt är väll upp till var och en. Fråga killen vad han vill & killar, fråga tjejen vad hon vill.

Är det svårt att suga?
Även denna fråga är en fråga alla tycker olika på.
Endel kanske tycker att det är lätt andra kanske tycker att det är svårt.
Det beror ju dels på vilken storlek snoppen du suger har, och hur van du är.
Om man inte är världsbäst eller om snoppen är förstor så får man ju hitta andra lösningar.
Man kanske helt enkelt får jobba mer med tekninken osv.
Om ni är osäkra får ni väll fråga killen hur han vill ha det. Alla gillar ju olika, inte sant?

De var allt för mig denna afton, återkommer senare.
köss hellan


kärlek är underbart

tjo allla bloggläsare, hoppas ni mår fett. jag mår nice jag också. skall snart dra mig mot ikea & ha lite gött häng där. (asså ska inte bara hänga där. de hade vart lite illa) ska shoppa lite saker oså. men nu har jag ganska bråttom & har egentligen inge gött att skriva men helena tyckte jag skulle skriva om kärlek så får väl göra de lite snabbt.

visst är kärlek underbart? alla borde få va kära jämt. då vore alla lyckligare. 


nä hinner inte mer så hörs senaare goingar 
puss hennygirl

mera tips på golvet

Nu har man just suttit och lirat ballongspelet, de är fan råbra. förlorade nu dock och de är lite segt att köra från starten igen. så tar en paus nu och skriver lite.

Eftersom jag har varit bortrest så har jag inte kännt mig så delaktig i dessa moves.
så nu vill jag dela med mig av lite tips, tänkte publiera lite goa låtar som är bra att använda dessa moves till.
Så om man vill träna lite innan man skall ut på grejer kan man ju ladda ner låtarna, ha dom i telen eller ipoden & träna när som helst.
Har tränat till massa olika låtar nu och fattat viktiga beslut..
Så publicerar ännu en lista idag

Första låten: Detta är en gammal goding där fingrarna framför ögonen är grym att köra till en början.
Senare in i låten kan man övergå till rundan och variera med vattenspridaren. Låten heter Turn the light off - Kato

Andra låten: Nästa låt är en typsik studsta boll låt. Om ni jobbar med olika stora bollar och med flera samtidigt så kan ni köra på hela låten. Hot - Inna

Tredje låten: här kan man plocka äpplen så det räcker och blir över, men de bör vara snabba och korta äppelplock.  Inslag av boxen kan man få till också. Single Ladies/Put a ring on it - Beyoncé

Fjärde låten:
En riktigt gammal goding är ju Lady - Crossfire den kan ni köra alla danssteg vi tipsat om, variera, kör på en eller vad som helst. skaka rumpan bara!! OBS. denna kanske inte förekommer på partaj längre

Femte låten: På tal om att skaka rumpan så kan ni ju köra lite juckning, bollar, hundklappning och bara skaka till Skaka rumpan - Sean Banan. Ganska dålig låt, men man kan ju köra hårt på govlet iallafall.

Nu orkar jag inte skriva några mer låtar, men självklart kan ni ju köra alla moves jämt, känn rytmen och haka på bara. flyt med musiken, böj benen och skaka så har ni det!

Nu skall jag rulla ner under täcket och mysa med kissemisen,  så kanske var allt för mig för idag. Men va lugna, kommer nytt imorn!
alla goa läsare, PUSS PÅ ER.
Helena Irving.

kluriga frååågor

tja alla gubbar & brudar där ute.
hoppas ni har de gött. jag mår finfint. haft en go dag.
träffas lite gött folk, hängt i hallen skjutit lite basket & gymmat. så jag kan inte klaga

nog om de, jag ber såklart om ursäkt för min dåliga uppdatering nu idag & igår men de har fan vart tajt på schemat som jag varna er om, men nu är iaf helena tillbaka så då blir uppdateringen iaf dubbelt så bra. & de gillar vi.

dagen till ära har jag valt att ta lite hjälp av veckorevyn för att fixa ett inlägg, min fantasi på saker att skriva om va tyvärr i botten. men jag valde iaf att kopiera vissa av deras debatter  och skriva ner mina egna åsikter till dem.

så de följande frågorna är:

Skulle du kunna dumpa en kille för hans dåliga klädsmak?
asså grejen är såhär och de tror jag att jag har skrivit lite om i tidigare inlägg. jag tycker stilen är väldigt viktigt. en kille blir automatiskt snyggare om han har snygg stil, så enkelt är de bara. men jag skulle aldrig dumpa en kille pågrund av stilen. för de första. så måste hans stil ändå fått mig intresserad av han, så hur farlig kan den va? & sen så om man är kär så bryr man sig inte om sånt. då är man bara kär. så är de bara, kärlek gör en blind.

funkar ett kk förhållande?
absolut, men det är väl som vilket förhållande man än har, ifall man är tillsammans med någon, en bra kompis, en familjemedlem osv. alla förhållanden måste kunna fungera. lika viktigt är det när man är kk. man måste fungera ihop som personer tycka lika & va på samma stadie i relationen. annars kan de såklart bli svårt. men som sak så är det alltid. så jag tycker absolut att ett kk förhållande kan fungera bara man är överens om vad det innebär för båda.

ska killar raka bröstet?
jag vet inte vad de är med mig, men jag älskar ett hårfritt bröst. visst är det okej med hår & ifall man har det så säger jag inget om de. men helst så skall de va helt clean för att jag ska vila ögat på de eller kunna mysa där.

ska killar vara gentlemän?
då lyder första frågan, vem älskar inte gentlemän? de är ju as gött för oss tjejer som har turen att hamna i hänerna på en riktig going. men sen är ju själva frågan. vilken typ av gentleman man snackar om. det behöver ju inte va en som drar ut stolen för mig, betalar jämt och så. utan en riktigt gentleman för mig är en som är super charmig & trevlig. de räcker gått & väl för att man ska gå nöjd om dagarna.

är sex-sms otrohet?
den frågan kan ju egentligen ingen annan än den som skriver smset svara på. för de är ju bara den som verkligen vet vad man menar med smsen. sen är de ju såklart så att den man är tillsammans med tar ju såklart illa upp vid de. men om man är tillsammans med ngn så kan man väl nöja sig med att skriva sexiga sms med den personen. då slipper man krångel & fel uppfattningar. och framför allt att nån blir ledsen eller sårad.


här får ni förövrigt en cool bild på hellan & jag

nä nu får de vara nog. hittade inga mer roliga att skriva om. nu skall jag ringa upp helena och tjata lite gött snack. ha en trevlig kväll. besök bloggen senare så kanske ännu ett inlägg dyker upp

puss hennnygirl

osexigt skrivsätt

tjjjjaaa bloggen.
hur grymt känns det inte att kunna säga det igen då? det var ju ett tag sedan för miiiig.
men nu är jag tillbaka igen och kommer givetvis att ägna mer tid åt er än åt något annat!
OCH stort tack till Henny som hållt bloggen igång och publicerat grymma inlägg gång på gång!

iallafall, kryssningen var grym. bara chillat och haft det najs, badat bubbelbad, solat på däck, käkat gooood mat. och haft det bra helt enkelt.
Men det gick inte en dag utan att jag tänkte på vad jag skall blogga om när jag kommer hem, för det är fan asviktigt.
Men när jag satt där, på däck då, så sprang det förbi finnar, svenskar, turkar, japaner, tyskar, zigenare, aah, alla möjliga färger och sorter, som en påse gott och blandat.
när dom gick förbi tänkte jag på hur deras språk egentligen låter, helt sjukt fult.
så tänkte jag på svenskan osv.. men det var inte de jag skulle skriva så.

Grejen är den att jag tänker brutalt mycket på hur jag skriver på datan och hur andra skriver på datan.
Ni fattar va? Skall förklara.

Det finns vissa saker som är brutalt osexigt att skriva, det är inte meningar eller så, utan det är smilisar, tecken, medvetna felstavningar. Har även gjort en lista över dessa fula grejer.

1. Den absolut fulaste smilisen jag vet är xD
Det spelar ingen roll vem som gör den. Den är faaan lika ful ändå, och personen som gör den blir liiiiite fulare också...

2. ett annat tecken eller smilis eller va det är, är iaf ^^ vad mer skall jag säga? det är sorgset om ni sysslar med sånt.

3. xP hur fin är den? svara ärligt...

4. denna kanske endel kommer bli förvånade över att jag placerar på denna listan, men jag gillar den inte alls här har ni den!! ;D

5
. Nämnde ju medvetna fel stavningar. Som tex. DEJ & MEJ. frågan är om ni sov på svenska lektionerna.. för det stavas faktiskt dig & mig

6. BLANDA ALDRIG STORA OCH SMÅ BOKSTÄVER I ETT ORD.(och skippa felstavningen också)  HeJ pÅ DeeeJ

7. Jag vet inte om det bara är jag som har hört att många av dessa smilisar jag skriver är typiska "emo-smilisar" men här är iallafall en jag vet är det. o.O brutalt ful..

8. drar ihop många på denna. x) x( -.- >.< inte OK

9. när man skriver hej till någon så skriver man väll hej, tja, tjenna, hejsan, yooooo, eller vad som helst.  & inte cho xP eller nått liknande?

10. Denna platsen delar jag ut till ish, ni vet, vad händish? tio årish, osv.

Som sagt, alla dessa smilisar är sånna jag ogillar, men det blir brutalt mycket värre om man jobbar med alla i samma text.
skall ge ett litet ex.

ChO DeeJ xD VaD HänDisH? VeT dU eLLeR? BaJsaDe På MeeJ iDaG o.O
OcH MaMMa SåG NäR JaG TesTadE SyRRanS BeHå x)
MeN MåStE SovA nU -.- MaMMa TjataR x(
MeN GoDnAtT ;D
^^

Hoppas ni ser att det inte är normalt. Men om ni giillar alla dessa fula tecken och så, så fortsätt med dom.
Men nu vet ni vad jag tycker, alla är inte lika illa. men snälllllllla skippa xD. Den är så ful
Om ni ser att jag skriver den så lovar jag att det är oseriöst.
vill bara påpeka att jag tror inte att jag är helt ensam om att tycka såhär..
Nu skall jag dra mig för ett bad i det fina vädret.
Ledsen för ett dåligt inlägg, men jag skall göra bättre sen, är faktiskt trött efter en lång resa.

Puss Helena

tips på goa speel

hej allla, ni ser ju gårdagens fyra inlägg slår ju rekord på mest inlägg på en hel dag för mig. därför kan jag säga såhär att jag förtjänar lite lugnt idag. självklart ska jag komma me ett gött inlägg senare. men har lite bråttom nu så de enda jag kan skriva ner nu är tips på två roliga dataspel att köra när ni sitter framför datan & har de trist.

de första är bloons tower defense 1-5. Det här är mitt beroende spel för tillfället. spelar jag inte vid datan så lirar jag på mobilen. fett nice spel. man väljer banor & sen bygger man upp försvar för att inte bubblorna ska komma igenom. har du inte testat? klicka in & gör de i så fall. lovar du kommer gilla deeee.



andra spelet jag tipsar om är de klassiska super mario world. spelades jämt förr på min dator. men tyvärr har de med en omöjlig bana som inte går att klara så för tillfället ligger mario tvåa på listan. men så fort man löser banan så hoppar han garanterat upp på första plats igen. alla vet vad jag talar om, super mario är nog de bästa spelet som gjort. går ut på att klara sig igenom banor & världar till olika bossar för att rädda prinsessan.



så nu måste jag rusa, önskar man hann spela lite dataspel, men de har jag inte tid med.
men hörs senare
PUSS HENNYY


är de fel att va lätt?

tja
de blixtrar & åskar ute, jätte oskönt. hoppas de slutar snart.


nog om de, tänkte skriva ett inlägg som jag funderat länge på. tycker bara att detta ämnet är svårt att formulera. men ska göra så gott jag kan, de jag har valt att skriva om är ifall man skall vara lätt eller svårt. jag menar ingen kan väl bestämma över de? men tydligen lyckas många med de ändå. för ifall man är för lätt så får man snabbt ett ryckte över sig, ifall man är för svår tröttnar den intresserade av dig för att du just är för svår. som sagt de är svårt att veta hur man ska beté sig. om man ska följa sin egen vilja eller tänka på vad andra tycker.

ifall man är intresserad av nån & man känner att det är de man vill göra trots att de kan handla om olika saker som att skriva med en kille, eller ha sex så måste man väl ändå få göra de? varför skall man hejdas av de för att man är rädd vad andra ska säga & tycka? varför måste man trots sugen & viljan säga nej, eller inte höra av sig bara för att man ska tänka på hur rykterna senare ser ut?
visst jag menar inte att man ska gå & ha sex med alla i ett fotbollslag, eller skriva porriga meddelanden med fem bästa kompisar. men man måste ifall man verkligen vill få göra saker som känns rätt utan att behöva oroa sig om hur allt senare kommer låta i andras öron.
för att va lätt, vara öppen med sex & gilla att ha de låter alltid dåligt. de får en att va billig, äcklig & lätt. de är inte bra att höra av sig till en kille man är intresserad av för att man ska inte verka för på. & man ska absolut inte har sex med en kille förens man har varit tillsammans i minst en månad. annars är man för lätt. ifall man har gjort de första träffen så är man alltid, utan undantag ett engångsligg. så är de bara, enligt nästan alla killar! men de är bara dumt skitsnack, enligt mig.

jag fattar de inte, varför ska de vara så? varför kan man inte få höra av sig när man vill. & varför tar alla killar för givet att bara för att man är öppen med sex, har haft sex tidigt med en kille & älskar att ha de. varför tror ni att automatiskt därför att man då är en slampa som säger ja & vill ligga med vem som helst som erbjuder sig? så är de verkligen inte.
det är bara så att tjejer vill kunna leva exakt som er killar. utan att behöva tänka på att vi måste säga nej trots att vi vill säga ja, bara för att just slippa de, eftersnacket!

jag fick egentligen inte alls fram de jag ville skriva. men de jag vill förmedla är att: va inte svår för att bara vara de, va inte lätt bara för att vara de. utan ta allt som de kommer, följ magkänlsa & se hur allt blir, du kan aldrig ångra något du ville göra. bara de du inte ville göra. så gör alltid som du vill. inte som andra vill.
man ska inte beskymra sig över de. en kille gillar dig för den du är inte för ifall du är lätt eller svår. va bara dig själv så blir allt bra.


ha de gött. PUSS HENNYBENNY


tillfredställ tjejen bäst

hej bloggen.

nu sitter jag här igen, & jag är grymt stolt över mig själv. har lyckats fixa tre inlägg idag redan. som sagt måste jag ligga i extra mycket idag för helena är borta tills på ons & imorn har jag de ganska tajt på schemat så ägnar bloggen massa tid idag. visst är de bra?
iaf till de jag ska skriva om idag, det är något som vi faktiskt fått in lite önskemål att skriva om.
och det är de här som nog många killar där ute funderar på. hur lyckas man på bästa sett tillsfredställa en tjej? ni måste nu innan jag skriver något observera att alla tjejer är olika, vi gillar olika grejer, gör olika grejer, faller för olika grejer. så jag kan såklart inte tala för alla tjejer. men jag tror ändå att de jag kommer skriva ner nu får iaf alla kvinnor att njuta. så bara att sätta er & läsa igenom detta för att få tjejerna att snacka gott om er efter omgången.

jag har i tidigare inlägg beskrivit hur ni som bästa ska kyssas, vart ni ska ta på oss, hur ni ska göra de med mera. men tror nog aldrig att ett inlägg beskrivit hur vi tjejer blir som mest pirriga i berget. & de är ju såklart när ni tar på den, men hur ni gör de jag skall förklara för er här:

för de första. gå inte rakt på grottan!! ta de lugnt fram, vi har ju på oss trosan av två anledningar: 1. för att de är sjuukt gött att bli smekt utanpå trosan!! och 2. för att de ska av. (men killar, gör dem alltid i rätt ordning, alltså 1 sen 2). sen efter ni följt de två anledningarna så ägnar vi vart nästa pill ska vara. & de ska va på den ärtformade punkten alltså klittan. ge den en långberörningstid. men varierande rörelser. båda snabba långsamma, i cirklar & kryss. osv bara att låta er galnaste fantasi flöda. efter de vill fingrarna in & besöka grottan. även där gillar vi variationen på rörelserna. snabba & långsamma många fingrar & få fingrar. pröva er fram till vad er partner gillar bäst. & kör på de. sen är de bara ner & gröta, med tungan eller snorren. välj själva eller fråga bruden.
svårare än såhär är det inte, dra mot sängen & öva på nu så blir ni sjukt bara knullpartners boys.



allt för mig för tillfället. ska kanske dra ännu ett inlägg sen.
då jag ska tillbaka till dansteamat. får se hur de blir med de. nu måste jag rusa iväg

ha de nice, de ska jag.
puss HENRIETTTA

att va otrogen är aldrig okeeej

tjooo bloggen, nu är jag tillbaka efter lite gött häng på balkongen med musik, nice sällskap & solen. sen har jag även tagit en sväng ner till basketplanen som ligger i närheten. fan va ringrostig jag är efter fyra månaders skada. hoppas alla håller tummarna för att jag kan komma tillbaka till hösten igen. & isåfall i grym form.

nog om basket & skador. nu ska jag ägna detta inlägget åt helt andra saker. nämligen till otrohet.
varför är folk där ute otrogna? visst visa va säkert fulla, ville hämnas, blev kär i en annan med mera. men liksom inget av dehär är ursäkter som gör de hela okej till att vara otrogen. det är utan att överdriva de värsta en människa kan göra mot en annan, (om man bortser ifrån att döda) man gör det till en person som litar på en, som liksom visar sin kärlek på alla sett. för det är ju därför man är tillsammans, man har valt denna person för att man tycker om den, man måste kunna lita & känna sig trygg tillsammans med sin partner. annars kan man lika gärna göra slut. person som är tillsammans med dig blir betydligt mindre ledsen om du gör slut & sen knullar, än om du fortfarande är tillsammans och knullar. & ifall du nu vill va tillsammans med personen men ändå är otrogen då är du fan bara helt enkelt tappad, man är inte värd personen man är tillsammans med.
men observera men i detta läget, nu kommer jag ge två helt olika punkter i de hela (förlåt för de, men man måste se de hela från bådas håll). för trots att otrohet är de värsta man kan göra, så måste jag ändå tillägga att alla, även de största idioterna förtjänar en andra chans. jo faktiskt så är de. men innan du ger den andra chansen så måste du tänka igenom noga.. är personen värd det?
det är aldrig okej att vara otrogen, hur läget & situationerna än ser ut. tänk på det!

jag gillar att ni läser bloggen, men hatar ändå er som är otrogna, slutA upp med de gott folk.
ha de bra!! kommer mer uppdatering senare.

PUSS HENNNNY


fortsättning på hur man glänser på dansgolvet!!

tjeeena. idag skulle jag egentligen iväg till stranden tidigt. men jag lyckades såklart försova mig & sen när jag vaknade så va de ändå hyffsat molnigt ute så jag banga de & ägnar ist lite tid till ett inlägg. & som vanligt bara för er skull gosingar.
jag fortsätter som sagt på det här spåret med att lyckas som bäst med movesen. efter förra inlägget så antar jag att ni ändå känner er lite mer säker på golvet. annars är de bara att läsa de andra movsen som jag har att bjuda på & hoppas några av tipsen faller er i smaken. så mina vänner här har vi de andra kanon tipsen

första jag bjuder på är "klappa hunden" du skall alltså låtsat att de står en medelstor hund brevid dig som du klappar. från huvudet ner till rumpan. svårare än så är det inte. om du vill göra dansen lite coolare är de bara att låtsas att de står flera hundar, eller hundar i olika storleker. så som sagt vänner de är bara att klappa på.



en favorit från många håll & kanter, om används allt för sällan på dansgolvet nu för tiden är "plocka äpplen" kära vänner kör på med den bara. den är kanon lätt & man får se en kropp arbeta från flera håll & vinklar. så med denna dansen gör du de motsatta könen (eller samma kön, vad vet jag) gaalen av sugenhet. kör på baaara.



här har vi "motorcykeln" i denna movesen skall du springa runt & låta som en motorcykeln & gasa med armen & benet. kanske inte bästa alternativet om man ska va sexig. men den är änå grymt nice om man bara vill ha kul. och vem vill inte de? så mer motorcykar på dansgoolvet. obs, denna dansen hade vi tyvärr bara en bild på. men ni får klara er.



nästa steg vet jag tyvärr inte vad den kallas. ber om ursäkt för de. men ni vet ju allihopa vilket steg de är vi visar på bilderna. men vi hade gjort ännu ett misstag att vi hade samma hand på båda bilderna. (vi hade inte så mycket tid med att ta bilderna som sagt) man ska byta hand efter varje steg så ni vet.



sista steget jag delar med mig av är den klassiska att bara vifta med händerna. min absoluta favorit. så bara att dra upp händerna i luften & vifta.



så nu var steg bilderna slut. hoppas ni har lärt er något av dessa iaf. & glöm inte ha kul på dansgolvet. sexig kan du va i sängen ist. ha en bra dag hör av mig senare med lite andra godigheter.

puss hennyyyy


såhär lyckas du som bäst på dansgolvet!!

alla har väl någon gång varit på dansgolvet och inte haft några coola moves till hands. att stå & vicka på rumpan kan säkert se väldigt sexigt ut. men jag lovar att efter du läst igenom denna listan & tar med dig ett eller annat tips ut på golvet så blir dansen med ens mycket roligare. så nu mina kära vänner. aldrig mer en stel stund ute. 

Här har vi första tipset att följa. vi har valt att kalla den "rundan", som sagt så står du och rullar höfterna & armarna i cirklar. svårare än så är det inte. bara att börja rulla helt enkelt!!!



andra tipset jag delar med mig av är den klassiska boll dansen. du lekar att du studsar på din boll antingen i stora eller små rörelser. de kallas "den stora bollen", "den lilla bollen".



nästa dansmoves är "slå tärningar". då formar man händerna som att tärningar ligger i & rör armarna upp & ner. helt enkelt så du gör när du slår en tärning. alltså ett väldigt enkelt danssteg. för att få ett exttra plus i kanten på de goa movesen är de nice att vicka lite extra på rumpan till denna.



ännu ett gött danssteg att glänsa med på golvet är vad vi har valt att döpa detta steget till "juckningen" du skall röra kroppen fram & tillbaka som om du juckar mot nån. går hem i alla läget vänner! (iaf om de är girlsen som gör de, killarna kanske ska lugna sig lite med den movesen om ni inte vill verka allt för kåta heheheh)



sen kommer ännu en rikigt charmande move, denna kallas "vattenspridaren", du rör den armen som du håller rakt ut, i korta hack inåt. (hoppas ni förstår. för steget är brutalt grymt)



här har vi den klassiska "boxen" som jag antar att de flesta gjort ett antal gånger på dansgolvet. fortsätt med de folket den kan aldrig bli fel!



så gott folk. de finns lite till tips & bilder att lägga ut. men min data blev brutalt seg och jag ska faktiskt dra från datan nu för att kolla lite på tv. resten av tipsen kommer imorn. så det är bara att besöka bloggen då.

ha en nice fortsatt kväll & hoppas att alla blev nöjda med vart vm guldet gick.
puss henny


förlovad.

tjenare bloggen!
VILL BARA SÄGA ATT JAG HAR FÖRLOVAT MIG!

näää, det är inte sant.

men iallafall.
kan inte annat än att instämma med henny angående den dåliga uppdatering. men vi har jobbat på inlägg som henny kommer attt publicera senare. efter finalen, som ni har läst om redan.
jag har egentligen inte tid att blogga nu, för jag skall packa om, för imorn drar jag på kryssning.
men tänkte att den dåliga uppdateringen gör mig tvingad att köööra ett inlägg!!
på tåget idag satt man och funderade på massa olika saker. och en sak av alla är dessa tonårsförlovningar.
ni vet alla vad jag pratar om. om ni inte gör skall jag ge er ett ex nu.

vi säger att de är ett par, där killen är 17 år och tjejen är 15 eller 16. De har nu varit tillsammans i cirkus 8 månader och planerar att förlova sig på deras ett års dag. de är dödskära och kommer va tillsammans livet ut. När tiden är slagen och ett årsdagen är här skall dom nu äntligen förlovas. De sitter kanske vid sjön eller nån annan stans och har de lite halvmysigt. Nu är dom förlovade, nu är det dom förevigt ju.  För är man förlovad så håller det ju livet ut, eller?
Några eller i många fall någon månad efter förlovningen blir det lite hackigt i förhållandet och nån av dem gör slut.
Och denna underbara förlovningsring tas bort från fingret. Så var den romantiska sagan slut..

Så där kan de se ut vid en tonårsförlovning, och till alla som läser detta och funderar på en förlovning som liknar denna så läääääääs och inse att det inte är ett normalt sätt att beté sig på.
Förlovar sig gör man med någon som man verkligen tycker om, som det känns bra med. Som man vill försöka på riktigt med. DELS bör man vara över 18. så man fattar vilka beslut man egentligen tar. förlovar sig är inget man "bara gör" . Iallafall inte för mig. säkert inte för många andra heller..

nu mina damer och herrar skall jag packa och duscha. men jag återkommer på onsdag med bilder och andra härligheter.

KYSSSSSSAR helena


fotbolls vm

hej bloggen & förlåt för den extrema uppdateringen vi har haft de senaste. de enda vi kan skylla på är att vi har haft fullt upp & helt enkelt laggt bloggen & er vid sidan om. förlåt för de. men med tanke på att vi inte ses så jätte ofta så får vi hoppas att ni har haft överseende över de! iaf, idag lovar jag att de kommer ett inlägg med lite hjälp på dansgolvet. vi har laddat upp med de allra bästa tipsen för att visa er hur man lyckas som bäst. vi har själva kört de bästa stegen i helgen & man kan ju inte säga annat än att vi lyckades galant.
så kära läsare, tror att alla vet lika bra som jag att det är vm final idag. & man har laddat upp med pizza & mys. så de eftertraktade dansinlägget läggt upp lite senare. & snart får ni förhoppningsvis ett inlägg av helena. så de är bara att komma tillbaka senare.

ha de bra sålänge
puss henny

edward

tja blogga..
dessa dans moves tar vi imorn, vi skall till dessa moves publicera bilder.
dagens inlägg ägnar vi istället åt denna man som alla tycker är sååå snygg.
ni känner igen honom från dessa fjantiga filmerna om vampyrer.
allt tjat om denna man gör oss galna, han är inte snygg.
nu vet jag många tjejer där ute som blir lite smått upprörda, men om han är så snygg,
snälllllla beskriv för oss vad han har som ingen annan har..
så kanske vi kan ändra våra åsikter sen!



5 saker som är fel med Robert Pattinson:
-
han är ful
- han är blek
- har fult hår
- han är spinki
- han är fuuul

så där ja. där har ni honom i egen hög person, lika ful som alltid.
om ni har några speciella synpunkter angånende detta inlägg.
hör av er

Nu skall vi iallafall ut och träna på dansmovsen.
kösssssar

back in business

tjenare bloggen. idag har vi inte ledigt, så vi lovar att publicera goa grejer senare ikväll.
kanske lite tips inför kvällen & morgondagen som kan vara bra att använda sig av om ni vill glänsa på golvet.
men just nu har vi inte tid, det hoppas vi att ni har överseende med, eftersom vi inte ses så ofta, hoppas bara att ni är glada för vår skull!

många pussar & kramar från era favvotjejer Helena och Henny!

lediga

hej bloggen.
skulle bara meddela att vi tar ledigt idag och återkommer med smaskigheter imorn.
kom tillbaka hit då.




PUSS HELENA & HENNY



skääämt

tjaa alla underbara människor som läser denna underbara blogg.
idag har man chillat på stranden. men skitsamma, så är det.

om de är någon som har sjukt tråkigt där ute så skall jag liva upp stämningen lite.
för här kommer några roliga skämt!

1. mjukstartar med ett klassiskt sjuuukt dåligt och tråkigt skämt. om de finns någon som har missat detta skämtet så hoppas jag ni skäms. iallafall.
De var en gång två tomater som gick över vägen, så blev den ena påkörd, då sa den andre, kom ketchup så går vi.

2. näästa har ni säkert hört också.
Det var en gång en kille som satt och åt på bryggan. Då kom en vakt och sa "du får inte äta på bryggan". "det gör jag inte svarade pojken" "jag ser att du äter på bryggan, gå därifrån" killen fortsatte "jag äter ju inte på bryggan, jag äter på mackan!"

3. Det var en gång en kanin andades genom rumpan, en dag så satte han sig ner och dog.

4. Inne på pizzerian:
- tar ni kort här?
- nääe.. vi har ju ingen kamera.

5.  Det var två finnar, Nilsa och Pinnka, som gick in på en svensk bar. Efter några öl var det dags att betala, varpå Nilsa gick upp till baren och sa:
"Jag drack två och Pinnka fyra."
"Då behöver du bara betala för två, för det kostar inget att pinka" sa bartendern.

6. Killen: Varför har du ens bh? Du har inget att stoppa i den?
Tjejen: Meh? Du använder ju byxor.
Observera att killen nog är benlös. annars hade det väll stått kallingar.

7. Alla barnen åt hamburgare, förutom Johnny, det var hans ponny

8. Alla barnen dricker läsk förutom Sten, som dricker fotogen. osmart den där sten..

9. Det var en gång två bögar som badade badtunna. Plötsligt flöt de upp sperma på ytan. Då sa den ena bögen. "sitter du och runkar eller?" då svarade den andra bögen "nej, jag fjärta ju bara..."

10. Henny säger: faan va mina bröst är stora.


OCH som final skall jag presentera en sak som har hänt in reeeal life. as roligt. läste detta i kp's pinsamheter en gång. De va såhär:
Det var en tjej som var inne på affären med sin pappa. efter att det hade varit där ett tag så hade hon tröttnat på att gå omkring där, så hon skulle gå fram och slå sin pappa på pungen och säga att hon ville hem. Dock slog hon fel kille..
men det roliga med den här grejen är ju att hon slog sin pappa på pugen för att hon ville hem.
om det är någon som känner igen sig i detta sammanhang vill jag bara säga att det inte är ett normalt beteénde. sluta med det genast!!!

många mysiga pussar från mig (helena alltså)


en glad gubbe


tja blogggggen

tjena bloggen. hoppas allt är bra med er. själv kan man ju inte klaga jag mår prima.
imorn kommer hellis ner och vi ska ha en grymt nice helg framför oss. längtar som tusan!
då kommer de kanon bra inlägg till er också så det är bara att besöka bloggen typ as mycket och kolla grymma uppdateringar och sånt. glöm inte det!

nu nog om de, i dagen inlägg tänkte jag snacka om utséendet. så som jag tycker en snygg kille ska se ut. men killar glöm inte detta jag säger nu: utséendet är absolut inte dödsviktigt, jag tycker med hundra procent att inre delen är viktigare men såklart kan man ju inte neka att en fräsh utsida är ett jäkla plus asså!
så nu mina vänner här nedan har ni mallen på hur ett utséende ska va för att få mig på fall:

de första jag kollar på hos en kille är ögonen, eller kanske inte egentligen bara ögonen utan själv blicken är dödsviktig, så killar ställ er framför spegeln och öva på att få fram en blick som är busig, sorgsen & kåt. men glöm inte alla delar ska va väl fördelat för blir de för mycket av en av dem så blir hela blicken liite avtändande. (iaf om det är kåtdelen som det är för mycket av).
när man fått en intressant ögonkontakt med en blick som är riktigt go, kan man sakta blicka ner på kroppen och kolla ifall grabben har någon koll på de där med stil. jag älskar när verkligen stilen ser avslappnad ut, (med avslappnar menar jag dock inte, stor tshirtar och pösiga mysbrallor, tyvärr inte de killar) de ska se ut som om killen inte alls tänkt igenom sitt klädval jätte noga på morgonen men ändå passar alla små detajler utmärkt ihop. två drömoutfits som jag verkligen tycker är fräsha är en naturfärgad tshirt & en sjal kring halsen ihop med uppvikta jeans som sitter perfekt vid rumppartiet. den andra outfiten som är jäkligt go är uppknäppt skjorta i något rutigt mönster, under skjortan finns ett ganska slappt linne och nertill ett par fina chinnnnos. till båda dessa klädvalen passar ett par rejäääla dojjor, eller converse bra.
när en kille lyckas bra såhär långt och man kommer till de där stadiet att man får se han i lite mindre kläder är de underarmarna, benen(muskellllösa lår, mmmm) och rumpan som jag gärna tar en extra titt på gärna i en timme eller så. om ni vill ha en kåt kvinnoblick på en kropp se till att trimma till de delarna på kroppen lite extra mycket isåfall.

japp det är de tre viktigaste grejerna en kille ska ha för att jag ska vända mig om efter han på stan eller stranden. visst är en go frisyr, rejäält sexpack, perfekta tänder, fylliga läppar, manliga händer och massa annat riktiga feta plus om man även får dem med sig i paketet. me de tre över punktarna hade jag gott och väl nöjt mig med. nu killar & tjejer var de nog för mig för den här gången. nu har jag lite andra grejer för mig ikväll. men kanske faktiskt rullar jag in på bloggen sen och skriver ett annat inlägg ifall läget är så kan ni ju kika in lite senare.
 
ha  en grymt bra kväll. 
köööss henrietta!

kort

tjenare alla där ute, idag skiner solen och jag borde egentligen inte tillbringa min tid framför datan. men de får bli en kortis ändå. egentligen skulle jag åkt in till stan idag & hängt på stranden, men jag är sååå sjukt morgontrött så somnade såklart ifrån klockan, kan fan inte gå upp i tid. nån av er vet säkert hur det är, klockan ringer, man försöker gå upp, men det finns inte krafter till det, det går helt enkelt inte. konstigt

imorgon iallafall så åker jag & agnes till göteborg, skall hälsa på henny. det kommer bli grymt.
så då kommer vi slänga ihop massa spännande inlägg, lita på det!

men nu skall jag åka och bada, ledsen för ett ointressant inlägg. men det är ju faktiskt soligt, sparar härligheterna tills ikväll. byee alla sötisar
helena


tjena mittbena

hej bloggen, förlåt för en otroligt dåligt uppdatering idag från bådas håll. men jag har haft fullt upp idag. de har även helena som ni såg. men nu ska jag iaf sätta mig och skriva ett inlägg. bara för er skull kära läsare!

jag tänkte på det där med vad för typ av killar vi tjejer fallar för. jag brukar alltid säga att jag är för de roliga och snälla och skulle adrig falla för en typisk badboy. men då är fråga, vad är en badboy? är de en kille som går på drogor, hamnar i slagsmål, slå sina tjejer och sånt, ja ni förstår vad jag menar, eller är de bara (kan man säga bara till de) en kille som är player, charmar sönder sina tjejer sen dissar totalt. som bara är ute efter att ligga, är det de som är en badboy? en sån kille skulle jag aldrig falla för. hur snygg och charmig han än är. men hur kan man säga det då? man gör ju till slut de ändå. man kan ju aldrig bestämma över sina känslor. och det är väl ingen tjej som bestämmer att man vill falla för en sån kille, att man vill ha en kille som behandlar en dåligt! ändå händer det tjejer hela tiden. vad är de man ser i dem, är de spänningen som drar en, är de tron att man är speciell och killen för en gång skull är kär på riktigt som gör att man drar sig dit, till idioterna? va är det med badboys som gör att vi tjejer fallar pladask? om inte vi tjejer skulle gjort de. skulle de sluta vara badboys då? för de har ju inga att vara taskiga mot, skita i, eller slå. då blir de väl snälla bara för att ens få en enda? eller va händer, hur tänker en badboy? vill han med flit vara en, eller är han inte medveten om vad han gör?

ja som ni märker har inte jag så mycket svar än ni på de där med badboys. men jag hoppas att vi tjejer står på oss, och player sönder badboysen, slår den hårt & skiter i dem totalt. det är just det dem behöver. så att tillslut även badboysen inser att tjejer vill ha gosiga killar som gillar att skratta & mysa! för faktiskt trots att vi alla faller för er badboys, så kan jag faktiskt säga såhär med handen på hjärtat, vi hatar er egentligen! 

ursäkta mitt urkassa inlägg. men jag har inte tiiiid att blogga nu.
ni får kolla in senare för då kommer de upp massa smaskigheter. 
se till att mysa lite alla där ute & ha en go kväll.
puss på er henny 

liiistar sexiga sexställen

ledsen för den dåliga uppdateringen från bådas håll. vi skall skärpa oss, vi lovar!
som sagt så var jag på boda borg idag. kan inte annnat än skryta över att jag plockde hem alla stämplar!
så är sjukt trött nu meen skall blogga lite för er skull hade jag tänkt mig.

som sagt va så har vi jobbat lite på förspel till hångel, platser att hångla på och nu skall vi öka på ett steg och presentera sexiga ställen för sex.

hångel och sex hör ju ihop som a&ö. så därför kan vissa ställen från "goa hångelplatser" även dyka upp i denna lista.
först hade jag tänkt att inte ta med sängen som ett alternativ, eftersom att de flesta kanske vet att de är mysigt att ha det där, men sen tänkte jag att jag tar med det ändå, så vet ni det. men om man har tröttnat på sängen så kan man alltid välja nån av dessa platser

Skogen - varför inte ta med sin älskade ut på en skogspromenad. där kan ingen störa er, gå runt i skogen och hitta den perfekta platsen för er lilla lek. kanske i mossan, mot ett berg eller på en kulle. sen placerar ni ut filten ni har med er och njuter till fullo!
Tvättstugan - ni har bokat tvättid och eftersom det inte är någon annan där och ni sitter och väntar på maskinen, ta er en sbabbis då, och fördriv tiden!
Stranden -  det rådet ingen tvivel om att de skulle vara mysigt att ligga på stranden. ps. se till att vara ensamna. ds
Hissen - hissen kan ju vara grym om man är sugen på en snabbis!!
Badkar - där kan ni se till att smörja in varandra noga och smeka på  så mycket ni vill. fria händer
Skoltoaletten - är inte det grymt? lite spännande och sådära, många är säkert råsugna på någon i skolan, så varför inte fråga om man kan köra en liten snabbis? OBS. se bara till att de inte dunkar i väggen!
Festen - kanske inte de mysigaste. men har ni dansat och hånglat och pillat på varandra hela kvällen så smit iväg och kör lite då, alla är väll fyllekåta?

de va allt för maaaj, ledsen för att ganska dåligt inlägg. men jag skall skärpa mig, promise!
jobbar på ett litet inlägg, men för att fullborda det behöver jag er läsares hjälp. så jag hoppas ni ställer upp när den dagen kommer.
föresten skoja jag, fick elva stämplar, men de är väll rätt bra det med!

ha en trevlig kvälllll!
helena

hp VS rw

tjenareeee. idag har vädret varit fult, så har kollat på harry potter filmerna 1-6. grymma filmer är det, alla utom nummer 4. den suger fan. men iallafall, när man sitter och kollar på alla i rad märker man vilken skillnad de är på pottan och de andra mellan filmerna. jag har alltid tyckt att hp vart den snyggaste i filmerna, men nu börjar jag fan ändra mig lite. spanat in Ron hela dagen, snubben är fan as go.


där har ni lite goa bilder på hans utveckling. killens oreangea hår och charmiga leende får ju säkert vilken tjej som helst


.
rons motståndare är inte så dålig han heller. frågan är vem som tar hem första platsen..


vad tycker ni läsare?:D
iallafall, nu skall man krypa ner under täcket och drömma om dessa två män, för lär väll inte komma närmare dom än så...
och imorgon skall jag ta alla stämplar på boda borg. hihih


kyssar
bönan


forstsättningen

nu skall jag fortsätta på mitt senaste inlägg där jag skrev goa låtar till hångel. som jag sa så hade vi lite småplaner på att även tipsa om de goaste ställena att hångla på. och som vanligt är ställena hämtade från mig själv och personer jag känner. och föresten räknar jag bara upp bra ställen. så ingen rangordning denna gången!

ett av alla ställena det är mysigt att hångla på är ju givetvis sängen, det finns väll ingen som inte uppskattar när man rullar runt i sängen och har det bra?
en annan plats man hånglar i är ju soffan, till en bra film, eller som sagt hångellåtarna och levande ljus.
nästa plats är lika given den, hur mysigt är det inte att hångla i en biosalong. men observera: se till och ha platser längst bak och se även till att kyssas tyst. alla besökare kanske inte uppskattar "kyss-ljudet" under filmens gång.
på stranden är också en drömplats att få lite kontakt med någon annans tunga på. när man ändå befinner sig på stranden kan man lika gärna klä av sig och börja kyssas i sjön också för det kan också vara grymt sexigt.
vatten som sagt är mysigt och har man inte tillgång till sjön så hoppa in i duschen och hångla järnet då!
om man råkar befinna sig på liseberg eller gröna lund så kan man ju passa på att ta en sväng i parisehjulet och hångla till utsikten!
om man inte gillar dessa ställen så ta med flickvännen/pojkvännen på en picknick på en fin äng en varm och solig dag.
om man är på fest passar ju dansgolvet kanon, dock inte det mysigaste, men rätt sexigt är det ju.

här har ni lite tips på var ni kan hångla på mysiga och sexiga ställen. vet ni något ställe som är bättre än dessa, så bertätta gärna. alla tips uppskattas ju!
meeen, om ni skall hångla offentligt. så ta det lugnt, stick inte ner tungan i halsen på varandra för att ni är så sugna. spara det istället tills ni är ensamma isåfall! för det ser fan inte fräscht ut när någon trycker ner tungan på den andra flera gånger i rad, råkade bevittna en sådan scen i stan för 2 dagar sedan. säger inte att man inte skall pussas offentligt men ta det lugnt bara (inget grovhångel!) så folk blir avundsjuka istället för att tycka att det ser äckligt ut.


även som en uppföjare till detta inlägget kommer nån av oss att presentera. De sex sexigaste ställena för sex. Missa inte det!

nu skall jag forstätta med den trejde Harry Potter filmen. kör alla rakt igenom idag. när vädret ändå inte är bättre än så här.

allt för mig just nu, kommer mer senare.
PUSS HELENA


varför spela tvspeeel?

Hej bloggen & alla fans

idag tänkte jag skriva om en riktig killsak, en sån grej som vi tjejer verkligen inte förstår oss på när det gäller killar, vad händer med killar när ni sätter på tvspelet? en helt ny människa kommer fram.
jo, de va såhär de hela började igår på kvällen när satt jag och kollade på rasse när han lirade tvspel. han blev helt galen när det gick dåligt och könsord, svordomar och annat dumt kom ut från munnen. ska man inte tycka det är kul att spela tvspelet? ni verkar snarare tycka motsattsen. ändå sitter ni dag in och dag ut framför tv och spelar tråkiga tvspel.
visst jag tycker det är kul att spela tvspel, och de gör nog många andra tjejer också, men vi gillar tvspel som äventyrsspel & kanske även sportspel. men ni killar ska vara värst, de spel med mest vapen & blod är de ni ska ha, så ska ni spela hela dagarna för att bli bäst. om ni misslyckas eller blir dödad så skriker ni. fan jävla efterblivet spel som hackar, eller hur fan kunde jag blivit skjuten där. de va ju jag som träffa han först. ja.. alltså det är aldrig ni som dör, det är spelet som är konstigt. ja, varför skulle ni dö? ni är ju bäst på hela spelet. och sen när ni frågar om man vill spela med er så säger man ju ja för att man vill testa o se ifall de är så himla kul som ni tycker. men klart som fan det inte är, ni tar ju liksom inte hänsyn till att det är första gången man lirar utan ni springer och dödar än hundra gången innan man ens vet vilka knappar man styr med, och inte nog med de när man sen väl har lärt sig knapparna och lyckats döda er en gång. så märker man hur sura ni blir och säger något i stil med. men jag va ju tvungen att låta dig lyckas döda mig en gång innan du blev sur. vem faan är de som blev sur egentligen? jo ni, killar. ni tål inte att tjejer eller andra är bättre. därför sitter ni fastklistrade framför ett tvspel som ni egentligen bara mår sämre av att spela, just för att ni är dåliga förlorare. sluta spela spelet istället då har ni iaf en bra anledning till varför ni är dåliga på det. och vi tjejer slipper tröttna på er.



jag tror att alla killar som kände igen sig i de här, (inprincip alla killar då alltså) blev lite små sura på mig nu och tycker så är det inte alls, men inse fakta nu boys. det är precis så det är!

nä, nu är det nog för mig, nu skall jag hoppa i träningskläderna och köra lite rehab, sen skall jag hålla tummarna för att vädret bli bättre så man kan dra sig till stranden senare, vi hörs lite senare.
puss henny

goa låtar vid goa tillfällen

heeej, verkligen ledsen för dålig uppdatering från mitt håll. men som sagt, hade en tuff dag idag. skulle lägga mig tidigt ju, men de gjorde jag inte, så jag är sjukt trött också, så förlåt mig om detta inlägget inte håller måtten, men jag gör så gott jag kan.

som lovat skulle jag presentera de 5 bästa hångellåtarna, detta har jag gått och grubblat hela dagen på och det är faktiskt inte så lätt som jag hade kunnat tro. gått och tänkt hela dagen på vad de var för låtar som rullades igång när det var tryckare på mellanstadiediscona. tillslut har jag fått ihop en lista med lite goa tungrullare.

1. när Everything I do med Bryan Adams strömmades ut ur högtalarna på discot visste man att de var dags för en tryckare & med det även hååångel.

2. Everytime we touch - Cascada.
varenda liten unge har väll nångång hånglat, kysst eller pussat någon när man hört denna låten.

3. en annan gammal goding är Mandy med Westlife. När denna kom i spellistan bad man sin kompis att fråga någon kille om han hade lust att dansa. Man vågade ju inte fråga själv..

4. If I were a boy - beyoncé, eeen grym låt om man vill byta saliv med någon.

5. Apologize - Timbaland funkar också utmärkt om man vill ha en mysig stund på dansgolvet eller i soffan.

där har ni lite mysiga låtar, om det finns någon som inte skulle kyssas till dessa låtar i en varm soffa med levande ljus berdvid & dessa rullandes på steroen så blir jag fan förvånad..
Jag & henny har också lite planer på att vi skall lägga upp goa ställen att kyssas på också, så ni vet exakt hur ni skall bära er åt, en riktigt hångelspecial, för det finns väll ingen som inte gillar dessa mysiga stunder?

allt för mig för denna gången, nu skall jag sätta på spotylistan "hångel" och bara ligga här och bli sugen på att pussas. heejdå
Helena

vägen till hetare sex

hej bloggen. dagens inlägg tänkte jag ägna till att krydda upp ditt sexliv, tillsammans med en stabil partner eller bara allmänt för att få uppleva galet sex. så som sagt, jag tänker nu presentera en lista med fyra tips, på vägen till ett goare & mer uppskattat sexliv.

1.
det första & absolut viktigaste för att åstakomma ett bra sex, är att du bara ska ha det när du har lust och är sugen. visst ibland kan man göra de lite för att ens partner verkligen vill. men då lyder frågan. hur bra sex får han isåfall om ni ändå inte är sugna? hoppa istället sexet vid sådanna tillfällen och spar på de goda till gånger då du verkligen vill ha de, jag lovar sexet blir bättre då. bara av den enkla regeln.

2.
få aldrig sexet till att bli något ni har på kvällarna innan ni lägget er, dag in & dag ut kör ni missionären i ca 30 min. sen lägger ni er på varsin sida av sängen och somnar. visst sånt sex måste man också få ha, & ibland duger de för att båda ska somna skönt. men för att hålla sexet igång och inte falla in i en sexgrop, måste ni ändra på tider, ställningar & platser. gör de då ni minst anar de. & än en gång, ha de då ni är som sugnast. hoppa in på toan hos gästerna om det är de som krävs för att ni ska byta mönster lite.

3.
din partner älskar när du tar övertaget. lägg tillexempel något för ögonen och exprimentera med hans kropp, utan att han får röra eller smeka dig. använd dig av varenda millimeter av kroppen när du smeker honom, glöm inte att variera smekningarna med kyssar, nafs eller slickning. lovar det är extremt uppskattande för er båda två.

4.
ha olika typer av sex. det behöver inte vara sex som gör att sängarna går sönder & grannarna ringer på och klagar för ni skriker för högt. sexet kan vara minst lika uppskattande (om inte mer) om ni har det på ett lugnt och kärleksfullt sex. men glöm inte av att variera er med de allra galnaste till de lugnaste från tillfälle till tillfälle.

som sagt, variera er, skäms aldrig i sängen & gör det för att du vill.



kanske uppdaterar lite bättre sen. ha en bra söndag.
puss er henny

stor eller liten?

hej underbara blogg & underbara läsare!
ledsen att göra er besvikna, men dagens uppdrag gick åt skogen.. de var så varmt inne i stan så vi orkade helt enkelt inte. men tro mig, det kommer, ni har något stort att se fram emot!
dagen idag har annars gått till att sova uuuut. eftersom jag nu är ledig från jobb och allt annat, så nu är äntligen mitt sommarlov här!! så nu är jag ledig vilken dag som helst (gällande dubbeldejten). så om någon befinner sig i göteborg någon dag under nästa vecka och är lite sugna på att käka lite med två goooa tjejer. så ring oss, ni har ju våra nummer!

detta inlägg tänkte jag att jag skulle dra lite kort om hur stor betydelse snoppens storlek egentligen har. finns säkert många som undrar över detta, och ni skall nu få höra mina personliga åsikter!

de finns säkert många killar där ute som orar sig för att de tycker att de inte har tillräckligt stor ägodel
och kanske skäms lite över lille peter-niklas när det  väl börjar hetta till och kallingarna ryker av.
men ta de lugnt killar, de viktigaste är inte att man har sveriges största och fetaste balle utan
det viktigaste är att man kan tekninken och har fått tjejen riktigt kåt innan man sätter igång. sen spelar det faktiskt inte så stor roll om man ligger inne med en på 30 cm eller en på 15.
det finns såklart tjejer som tycker att snoppens storlek gör hela samlaget och har gränser på hur liten snopp man kan ha sex med. 
 men så är det inte om ni frågar mig.
här på denna ärliga bloggen säger vi vad vi känner och tycker!
skillnadaden känns ju säkert, men det kanske är till den mindres fördel.
om snoppen för stor kan det ju medföra risker som
att man inte kan köra vilken ställning som helst eftersom att de kan göra ont på tjejen.
kondomen kan ju vara för liten vilket får killen slak medans han försöker tränga på den.
sen "växer" inte snoppen lika mycket vid stånd om man har enorm heller
men med detta menar jag inte att ni med biiigisar där ute skall känna er för stora.
som sagt, alla tjejer gillar olika former, storlekar och tjocklekar. vi vill inte att ni skall stänga inne era härligheter när det kommer till kritan, släpp den fri och låt den leka!

och ni killar där ute som inte ligger inne med size plus var inte ledsna, utan jobba på tekniken iställe, det är minst lika viktigtt!!
ni fick ju några grymma tips från henny tidigare idag. plugga på dem så kan vi ha ett litet prov på det längre in i bloggkarriären.


en grym bild med alla former och storlekar

så det var allt från mig denna afton, skall hoppa i säng tidigt så jag kommer upp imorgon när man skall på konfirmation. så imogon kanske jag inte kommer ha grym uppdatering under dagen. men på kvällen skall jag presentera de fem bästa låtarna att kyssas till. så kolla in det!

pussar till alla läsare.
eran helena

goooa sängtips

hej bloggen. förlåååt för extremt dålig uppdatering frrån min sida, tur att ni har helena ändå! 
men jag har haft fullt upp, igår hade jag en kanon kväll ute. & idag har dagen spenderats på stranden tillsammans med gött folk. dock är jag lite sjuk nu, så planerna som jag hade med att gå på trevlig födelsedagsmiddag ikväll valde jag att avboka. hoppas ni får en grym kväll iaf. min spenderas troligtvis framför en film tillsammans med petra & godispåsen. kan va gött de också!!

eftersom vi ofta klaga lite på vad killar gör med mera tänkte jag skriva en lista med lite saker som är extreeeeemt uppskattande i sängkammaren. bara rulla ner och läsa vidare på denna spännande listan. va väntar ni pååå?

nafs i öronen:
alltså de är de goaste man kan fååå. men killa lyssna lite bara. de handlar liksom inte om att ni ska försöka trycka in hela tungan i örat. utan om lite små nafs i öronsnibben och lite små försiktiga slicka runt om örat & gärna tunga kåta andetag på de också. om ni lyckas med en bra nafs teknik. då kan man nästan skippa pull & slick, o bara köra pang på grottan.. ja faktiskt så kåt blir man av den lilla goingen när en expert kör sitt race.

massage:
att börja förspelet med en helkroppsmassage är väldigt uppskattande för de kvinnliga könet det gör inte bara att man njuter enormt av era manliga händer som smeker kroppens alla delar. utan de gör en även avslappnad, mjuk & viiiig! så killar va väntar ni på? hämta massage oljan & börja massera!!!

kyssar på hals&nacke:
va mer ska man säga. mer kyssar på hals & nacke. de kan aldrig bli för mycket. men undvik dock att lämna spår som sugmärken, tror att man helst vill va utan dem dagen efter.

torrjuckning:

efter ett galet hångel när kläderna minskat och tungorna blivit hungrigare är nog torrjuckning i endast underkläder (eller kläder som alternativ också) något som bara gör hånglet ännu galnare och klädavtagningen ännu snabbare. alltså en riktigt uppskattande del i förspelet. men varning, vill ni inte ha sex. gör inte dettta då!! går nästan inte att undvika ett vidare steg efter TJ.


& ni tjejer som sitter där ute framför datorn & troget läsare våran blogg, men aldrig får något tips på vad killar gillar. läs ni också denna listan och ta åt er av faktan. kan slå vad med hundra att alla killar där ute uppskattar dessa gosiga kåthets tipsen exakt lika mycket som oss. så bara att köööra!

ha en bra kväll, hoppas ni alla får ett grymt knull
puss henny

blir bättre

tjenare alla läsare. tänkte bara skirva att jag åker iväg till stan nu för att fullfölja en blogguppgift tillsammans med agnes!
så håll i er kära läsare, ikväll presenterar vi 2 kanon saker på bloggen som ni bara inte får missa!
tjata lite på henny också, så hon publicerar ett inlägg, vet att hon har saker på gång.

puss på er!
helena


dålig dejt

hallå igen där ute alla goa och glada. 
vi alla är väll lika besvikna på hennys senaste blogginlägg. vad kan vara viktigare än att uppdatera?

iallafall, så tänkte jag nu ägna ett inlägg till er tjejer där ute. det kommer handla om vad man bör avstå för att få en lyckad dejt. det jag kommer skriva ner är en sak som hände när jag var i götet för några månader sen.
de va såhär, jag och henny hade sprungit på stan en hel dag och skulle därför gå och äta. strax efter vi har beställt vår mat så kommer det ett par som sätter sig vid bordet bredvid. (troliogtvis är de på sin första dejt) från början tycker vi att denna tjej verkar lite småskum. det börjar lite halvkonstigt när hon plötsligt bara reser sig, skjuter ut stolen och rycker med väskan in på toaletten. stolen som hon inte skjutit in står nu också mitt i gången. efter ett par minuter kommer hon tillbaka och de börjar småprata lite, killen tycker att hon pratar om lite konstiga saker och sitter därför istället och pillar på mobilen tills servitrisen kommer och ber dem beställa. killen svarar snabbt och bra vad han önskar till mat. medans tjejen säger: 
 - (hon pekar i listan) kan man få den + den + den sen utan den?
 - självklart men det blir lite dyrare, svarar servitrisen.
 - okej, men då tar jag det så. sen vill jag ha den såsen i en skål bredvid och ingen lök i salladen.

servitrisen skriver ner vad de önskar. och stämningen tills maten kommer är inte på topp.
när de fått sin mat och tatt några tuggor kommer servitrisen fram igen och frågar:
- smakar det bra?
tjejen svarar då.
- Nej! skit äckligt var det.
- oj vad är det som är fel?
- maten är ju svinkall och de är skitäckligt.
- ni får självklart nya om ni önskar de, försöker sevitrisen vänligt.
killen hoppar in i samtalet.
- Nej, det är lugnt, jag tycker att de var super gott.
servitrisen lämnar bordet.
då väser tjejen till killen, "varför sa du att det var lugnt?!"

Tjejen som påstått att maten var skitäcklig trycker i sig och är klar väldigt snabbt.
inte nog med alla tabbar hon redan gjort så ställer hon en fråga till killen som lyder:
"Du betalar väll?"

dejten blir stelare och stelare. servitrisen kommer och frågar om de vill beställa efterrätt på en gång eller om de vill vänta lite. Killen svarar snabbare än nånsin.
"vi tar den på en gång!"

Kort och gott till alla dejtare:
- håll dig vid bordet, inte på toaletten.
- snacka om intressanta saker, så killen väljer dig framför mobilen.
- ta en vanlig rätt och mixtra inte ihop alla.
- om du tycker maten är kall och äcklig. ät och tig ändå!
- fråga aldrig killen om han skall betala!

pusss till er alla från helena


2 jullllllllllllli

hej bloggen & alla fanz.
nu kommer jag med ett litet inlägg bara & säger att jag lever.. känns som ni är lite oroliga att jag inte skulle göra de. men som sagt de gör jag. idag kommer de dock bli dålig uppdatering för mig, kanske hinner slänga iväg ett annat lite bättre senare annars får vi hoppas att helena håller bloggen vid liv.

ha en bra kväll, de ska jag
puss henny

vardagliga situationer som vi måste lära oss att leva med.

tjena bloggen & allla läsare som troget följer den!
sitter ute & chillar i den brutalt stekheta solen. så sätter mig en stund i skuggan och bloggar lite tänkte jag.
idag tänkte jag skriva lite om situationer där brutal stelhet kan uppkomma. häng på!

stelhet nummer 1: alla har säkert nångång i livet varit med om denna saken. kan utspela sig i stort sett var som helst, men ta till ex. en fest, du är där med några kompisar som du sedan tappar bort i allt vimmel. så du börjar småprata med några andra, sånna du känner till, men inte känner. dom drar några dåliga skämt och man skrattar något falskt skratt. sen får man världens läge att dra till med något så sjukt kul, för man tänker ju att alla borde skratta åt det, om de skrattar åt de dåliga skämten. så man kör på bara, utan att tveka säger man sitt sjukt roliga skämt och en pinsam tystnad uppstår.  man börjar skämmas och säger i en lite ursäktande ton: heheh, det tyckte inte ni var roligt. till svar får man, hehe. och samtalet rullar in på samma tråkigt gamla skämt igen och även om man ligger inne med sjukt roliga grejer hela kvällen, så nämner man inte dem.

stelhet nummer 2: du och dina kompisar har kollat lite roliga sidor på nätet, ni har klickat in på ett antal porrsidor och läst roliga beskrivningar till porrfilmerna. utan att rensa listan på senaste böskta fortsätter du ditt liv som vanligt. snäll som du är lånar du givetvis ut datan till mamma och pappa om de skulle behövas. dagen efter kring matbordet frågar dom vad du egentligen gör på datan & föreslår att blockera alla porrsidor.

stelhet nummer 3: detta är också något som kan utspela sig vid matbordet när mamma dagen innan städat ens rum. kanske har man lyckats ha något olämpligt på golvet, kanske en använd kondom som man lagt där för att slänga dagen efter. när man precis har ätit klart och skall resa sig och gå säger dem, jag tror vi behöver prata lite. alla vet ju vad det betyder.... man blir stel som en pinne och planerar att ha. "det är ju bra att jag skyddar mig iallafall" som svar på alla frågor som kommer att ställas.

stelhet nummer 4: du sitter inne i klassrummet med din klass och din lärare, ni pratar om resor. någon frågar om det finns mycket sjukdomar där. läraren svarar, ja, de gör det. men det är vanligast att man bara blir dålig i magen, det blev jag när jag var där. (än så länge är stämningen hyffsad) tills läraren tar lektionen som ett ypperligt tillfälle att berätta om sina tarmprobelm, som gör att han ofta är väääldigt dålig i magen.

stelhet nummer 5: du ser någon på stan som du känner, du vinkar glatt och denna vinkar tillbaka, men inte nog med att bara han/hon vinkar, så vinkar någon annan i närheten som kollar på en som om man vore efterbliven..

ah, alla lät ju inte jättestela, men ni som har varit med om detta känner säkert igen er. men det gäller att vara stark! stå på er mot mamma och pappa, säg era sjukt roliga saker och skratta, be din lärare hålla tyst om hans bajsproblem & fortsätt skratta åt texter som: han börjar sakta köra in sin pulserande köttgurka i hennes dyngvåta hungriga grotta, men glöm inte att rensa sidvisningarna bara.

de var allt för mig denna gången, kommer mer ikväll, så återkom mer än gärna! langa kommentarer om ni villl attt vi skall skriva om något speciellt!
BLÖTA KYSSAR
helena

dubbeldejt någon?



ring oss om ni vill gå på romantisk middag med oss (ni bjuder förstås)


mitt nummer: 0735132283

helenas nummer: 0707677968

vi hörs då snyggingar.
puss henny


stela fraser under förspelet och den pågående akten

tjenare alla goa läsare, måste säga att jag är lite smått irriterad just nu..
som ni kanske vet så har min data varit på lagning. så får man tillbaka den nu, så är den trasig ändå.
fan hp. nii suger..

iallafall, dagens rubrik avslöjar en stor del av det jag har tänkt att presentera i detta inlägg. flera av er där ute kommer säkert känna igen er i dessa påståenden. eftersom jag har samlat lite info från mig själv och från andra så har man ju lite att gå på.

de allra flesta vet hur det är när man ligger och håller på med någon, när kläderna bara blir färre och färre, kyssarna blir galnare och galnare. man bara väntar på att ah, köra igång. men sekunderna går, minutrarna rullar, man forstätter på samma sätt. troligtvis ligger båda inne med samma tanke. Vem skall fråga om kondomen?
tillslut kommer det nån stel kommentar som låter ungefär såhär - har du nån kondom eller?
troligtvis kommer denne att svara ja & letar i sin lilla gömma med kondomer.
ibland kan de hända att förspelet blev liiiite för långt och lite för vilt. då finns det möjligheter att nästa stela bit uppkommer då killen säger. jag får inte upp den..
men efter ännu lite myspys så funkar de kanske tillslut, kanske om man har tur och slipper nästa bit där tjejen är för trång och killen utbrister i lite stel ton. jag får inte in den.
som tjej skäms man och ber killen att försöka tills det fungerar.
efter många försök får man äntligen till det, nu är den inne!
och om man är "nybörjare" så kanske man inte är så erfaren och kanske därför inte vill stöna som en galning.
men om man känner sig tillräckligt redo för att ge av ett litet ljud som liknar ett stön, så visst gör de. men tillräckligt högt bara så att ni missar nästa stela bit där killen säger: va sa du?
Inget, svarar tjejen, och gör aldrig ett nytt försök till nått litet ljud.

dessa händelser drabbar oss alla nån gång i livet, men ta de lugnt, ni är inte ensamma där ute i världen. alla har nån gång haft ett ligg som vart mindre bra och mindre dåligt. man glänser inte alla gånger helt enkelt. men det är bara att göra ett nytt försök och lyckas bättre. ge inte upp!

lycka till med sexlivet där ute!
puss helena



raggningsrepliker

för att inte vara sämre än nån annan skall jag också smita in med ett inlägg denna underbara dag.
ett kort inlägg såhär på dagen, sen drar man till med ett bättre senare ikväll, så håll utkik!

När jag satt i solen och chillade förut kom jag att tänka på, bli inte förvånad, men de var killar!!
Så satt jag och tänkte på, hur skall man egentligen på bästa sätt ragga upp en kille. vad gör man, hur gör man?
Man kan ju inte glida fram till en kille man ser på stan & dra en raggningsreplik som denna:
Jag skulle se bra ut på dig.
den stackars killen som skulle bli utatt för detta skulle troligtvis tyckt att jag var helt efterbliven, skrattat åt mig & sedan gått och berättat för varenda kompis han hade om vilken efterbliven brud som gled fram till honom på stan och drog en raggningsreplik.

Men, jag som denna killen skulle gjort exakt likadant, jag hade dött av skratt om en kille glider fram och lägger en raggningsreplik, på stan.
visst,
jag säger inte att raggningsrepliker är fel, men man kanske brode välja sina tillfällen bättre och sen finns de vissa repliker man borde skippa totalt. nu skall jag presentera för er, 5 totalt förbjudna raggningsrepliker:

1. Får jag spetsa in min stora åderpåle i ditt mustiga gegväck? 
ganska rolig replik, den skulle defnetift få mig att skratta, men inte mer än så.
2. Jag tänkte dra ett skämt som fick dina bröst att försvinna, men det verkar som att någon hunnit före mig.   denna repliken bör man kanske avstå om tjejen ifråga tar åt sig. man vill ju inte starta fight på krogen.
3. Vet du vad det är som har 150st tänder och håller tillbaka ett stort odjur? Min gylf!  biiiig no. den där hoppas jag att ni håller er borta ifrån!
4. Dina föräldrar måste vara djuphavsdykare, när dom har fått en sådan här pärla. patetiskt. vad mer skall man säga? dålig raggningsreplik.
5. Snygga skosnören, skall vi hångla? jag vet att ingen har missat denna gamla goding. men den funkar lika dåligt då som nu!

de var allt för mig. men killar, besvara. hur skall vi tjejer ragga på bästa sätt? funkar raggningsrepliker på er?
telll me!

puss & kram.
Hellllan

flickor gillar visst sex

hej underbara läsare, tack för allt underbart stöd & att ni berättar hur ni uppskattar bloggen.
måste bara flika in med en snabb sak här, jag håller inte alls med helena på 40+ listan. så jag skall vi något tillfälle sätta mig ner & fila på en egen, liiiite snyggare, liiiite bättre...
men (ja, idag vad jag faktiskt tvungen att skriva ett men) nu är det iaf såhär att vi har fått lite kritik från vissa enstaka hörn om att vi kritiserar sex. att vi påstår att tjejer inte vill ha sex m.m.. men killar lugn, de menar vi verkligen inte!! vi vet att tjejer gillar sex, vi gillar sex, ni gillar sex, alla gillar sex! den saken är klar. men sen kan de ju vara såhär, att människor gillar olika saker & det är de vi försöker förmedla i denna blogg. så att ni killar & även tjejer tar åt er av de vi skriver så sexet blir ännu bättre, sjukt fantastiskt & helt otroligt. vem vill inte uppleva sånt sex? jo. de enda svar som finns på den frågan är: ALLA!
så fortsätt läsa & ta åt er så kan vi hoppas inom en snar framtid att alla upplever fantastisk makalöst samlag!


här är en cool bild på helena & jag.

jaja nog om de. i detta inlägg tänkte jag faktiskt inte lägga en tanke åt sex. (förutom de där uppe såklart) jag tänkte nämligen skriva om två så sjuuuukt pinsamma saker, som jag tror alla tycker är extremt stela att uppleva..

två stela situationer:
du går själv på stan har lite bråttom & du ser inte tröskeln som är där. såkart snubblar du över den och ramlar. hade du vart med någon annan hade du skrattat som fan. men såklart är du själv, du utbrister något som: oups. och skyndar dig snabbt vidare. lät ju inte så jätte pinsamt nu men, jag vet att alla där ute har varit med om de misstaget & jag tror alla skäms lika mycket.

du sitter själv (tror du) på en bänk ute. har på musik i örat & lever dig in i din egen värld. ingen annan är ju i närheten (ännu en gång, tror du) så du blundar med ögonen bildar en mikrofon med handen o sjunger i en falsk stämma låten, med lite dålig melodi & engelska. sjuuukt pinsamt när man sen märker sitt egna misstag & ler lite ursäktande för att sen smita iväg..

jag tänkte på en sak nu. att ni får gärna ha lite önskningar på vad vi kan skriva om & så, skulle verkligen uppskattas, visst vi är grymma. men det är inte alltid skit lätt att ha massa bra matrial att skriva om, så kära vänner hojta till när ni vet något ni gärna vill få med i bloggen!
ha en bra dag, & fortsätta läs bloggen. idag blir de bättre uppdateringar från mitt håll.
PUSS ALLAS EGNA HENNY!

RSS 2.0