snygga rumpor

hej bloggen. nu är man hemma igen efter ett kort besök i götet, va på hoff igår. De va nice, fast såg ingenting.
läget är iallafall bra med mig, fast är sjukt trött, sov hela tågresan, andra gången konduktören får skaka & skrika hej, för att man skall vakna och visa billen. (biljetten om nån inte fatta). Så ikväll blir det bara myspys framför tv:en med glass och popcorn. Härligt! man måste ju förbreda sig inför skolan på måndag. Men nog om det nu, för jag har viktigare grejer att skriva om. Alltså, snygga rumpor.

För visst har vi många gånger sagt att killlen skall ha snygg rumpa,och att det är viktigt med snygg rumpa. Och det finns säkert någon kille där ute som har tänkt, "Jaha, hur sen en snygg rumpa ut? Hur gör man för att få en sådan? " nu alla killar som har gått och funderat på det och varjedag kollat in rumpan i spegeln och undrat om det skall se ut så, så kommer svaret här.

Det viktigaste av allt, för att rumpan skall se snygg ut så får ni killar skippa hänget på brallan. (nu menar jag inte att brallorna skall sitta vid naveln heller.) Placera ett par jeans som framhäver rumpan snygg en liten bit under höften, använd snygga kallingar och visa högst 2-3 cm av dessa.

Som nummer två kommer en medfödd grej, så killar som inte har det på detta viset får inte bli allt för ledsna. Då gäller det alltså att killen han en fyllig rumpa. Inte en as fet baja som trycker ut byxorna till max alltså, utan alltså en rumpa som syns helt enkelt. I geléform,

Nummer treee, detta har väll egentligen inte så mycket med rumpan att göra, men det spelar roll ändå faktiskt. och det är att inte använda för korta t-shitrs som slutar där kallingarna syns. svårt att förklara. Men ni kanske fatta? för om man gör så blir rumpan så lååång. heh

ah, nu vet ni killar, och har ni yttligare frågor så ssäänd dom då. Nu skall jag käka, för är svinhungrig.
ha det gött alla! puss helena




Kommentarer
Postat av: Anonym

good to know

2010-08-23 @ 22:07:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0