öka sexlusten

tjao bloggen. man vill ju fan inte va sämre än någon annan trots den brutala mensvärken.
sitter och snackar med henny på skype nu, ganska långtråkig..
så tänker på andra saker hela tiden. och om någon har suttit och funderat på hur man kan öka sexlusten på sin partner av naturliga skäl utan massa läkemedel oså så skall jag lösa en lista åt er nu. det ju finns det ju alltid saker att trycka i sin partner.(maträtter alltså, till att börja med iaf) Överraska din partner med en god middag(bara det ökar sexlusten)
I denna skall följande ingridienser ingå:

till förätt - se till att servera skaldjur i mängder, mycket ostron skall också finnas på bordet. ni kan ju mata varandra och riktigt leka med maten liksom..
till detta kan ni dricka champange. ganska lyxigt och sånt, men ökar sexlusten brutalt iallafall.

till varmrätt - det finns bara massa bra saker med nyttigheter, inte nog med att det är nyttigt, ökar det sexlusten. laga till någon god gryta med sellri, sparris med något kött eller fisk i, så lovar jag att kvällen ser lovande ut

till efterrätt - nu kan ni passa på att äta goda saker och öka sexlusten samtidigt, här kan ni variera med choklad, nötter, frön, muskot nöt, drick kaffe(gillar ni inte det så dinns te som ett alternativ) eller så dricker ni vin! bara frossa er i dessa godsakerna och öööka tills ni bara juckar er iväg till sägen. Där har ni nu hela kvällen och natten för er själva, och om ni bara har stoppat i er sexlustökande saker så kanske ni får ta dagen till att sova på.

som lite grädde på moset - se alltid till att ha en sexig stämmning, tända ljus, sexig musik och inget som kan störa er. & glöm aldrig att bära en sexig outfit som gör din bordskavaljer brutalt upphetsad. Om man vill ha mer grädde så är det alltid ett plus att någon av er luktar vanlij, som är en grym sexlusthöjare.

sådärja, nu har ni fått lite tips. så om någon där ute har en partner som har tröttnat lite på sex så tryck i henne/honom dessa saker så finner den snart sin form igen!!

nu skall jag krypa ner i sängen och sova som en stock, hoppas på bättre väder imorn bara, för regn är brutalt tråkigt.
byyye alla kåta & okåta läsare.
helena


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0