vardagliga situationer som vi måste lära oss att leva med.

tjena bloggen & allla läsare som troget följer den!
sitter ute & chillar i den brutalt stekheta solen. så sätter mig en stund i skuggan och bloggar lite tänkte jag.
idag tänkte jag skriva lite om situationer där brutal stelhet kan uppkomma. häng på!

stelhet nummer 1: alla har säkert nångång i livet varit med om denna saken. kan utspela sig i stort sett var som helst, men ta till ex. en fest, du är där med några kompisar som du sedan tappar bort i allt vimmel. så du börjar småprata med några andra, sånna du känner till, men inte känner. dom drar några dåliga skämt och man skrattar något falskt skratt. sen får man världens läge att dra till med något så sjukt kul, för man tänker ju att alla borde skratta åt det, om de skrattar åt de dåliga skämten. så man kör på bara, utan att tveka säger man sitt sjukt roliga skämt och en pinsam tystnad uppstår.  man börjar skämmas och säger i en lite ursäktande ton: heheh, det tyckte inte ni var roligt. till svar får man, hehe. och samtalet rullar in på samma tråkigt gamla skämt igen och även om man ligger inne med sjukt roliga grejer hela kvällen, så nämner man inte dem.

stelhet nummer 2: du och dina kompisar har kollat lite roliga sidor på nätet, ni har klickat in på ett antal porrsidor och läst roliga beskrivningar till porrfilmerna. utan att rensa listan på senaste böskta fortsätter du ditt liv som vanligt. snäll som du är lånar du givetvis ut datan till mamma och pappa om de skulle behövas. dagen efter kring matbordet frågar dom vad du egentligen gör på datan & föreslår att blockera alla porrsidor.

stelhet nummer 3: detta är också något som kan utspela sig vid matbordet när mamma dagen innan städat ens rum. kanske har man lyckats ha något olämpligt på golvet, kanske en använd kondom som man lagt där för att slänga dagen efter. när man precis har ätit klart och skall resa sig och gå säger dem, jag tror vi behöver prata lite. alla vet ju vad det betyder.... man blir stel som en pinne och planerar att ha. "det är ju bra att jag skyddar mig iallafall" som svar på alla frågor som kommer att ställas.

stelhet nummer 4: du sitter inne i klassrummet med din klass och din lärare, ni pratar om resor. någon frågar om det finns mycket sjukdomar där. läraren svarar, ja, de gör det. men det är vanligast att man bara blir dålig i magen, det blev jag när jag var där. (än så länge är stämningen hyffsad) tills läraren tar lektionen som ett ypperligt tillfälle att berätta om sina tarmprobelm, som gör att han ofta är väääldigt dålig i magen.

stelhet nummer 5: du ser någon på stan som du känner, du vinkar glatt och denna vinkar tillbaka, men inte nog med att bara han/hon vinkar, så vinkar någon annan i närheten som kollar på en som om man vore efterbliven..

ah, alla lät ju inte jättestela, men ni som har varit med om detta känner säkert igen er. men det gäller att vara stark! stå på er mot mamma och pappa, säg era sjukt roliga saker och skratta, be din lärare hålla tyst om hans bajsproblem & fortsätt skratta åt texter som: han börjar sakta köra in sin pulserande köttgurka i hennes dyngvåta hungriga grotta, men glöm inte att rensa sidvisningarna bara.

de var allt för mig denna gången, kommer mer ikväll, så återkom mer än gärna! langa kommentarer om ni villl attt vi skall skriva om något speciellt!
BLÖTA KYSSAR
helena

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0