raggninsplatser

hallå läsarna.
vi hoppas verkligen att ni gillade videon. kommer mer av det kan vi lova!!

nu har vi nyss vaknat och ligger o degar i sängen, mysigt. senare idag bär det av till rix fm men innan det skall vi nog bjuda på middag, hör av er om ni är sugna.  men hoppas vi ses på fm. om ni vill ha autograf får ni mer än gärna komma fram.

detta inlägget skall vi tipsa lite om de bästa raggningsplatserna.

1. Datan - kanske inte låter som den bästa platsen. men tänk efter, här vågar ni säga vad ni vill till varandra. Ni kan skriva kärleksdikter, sexnoveller, ha camsex, köra frågesport, ah, som ni märker har ni stort urval.

2. Krogen - här är ni alla kanske lite goa och glada och vågar ragga på den ni spanat in hela kvällen. Och som de flesta vet så blir alla snyggare när man är lite rund. Så alla som är lite halvfula kan köra järnet!

3. Skolan - tro det eller ej, men här träffar ni (troligtvis) den personen ni gillar dagligen. Lägg lappar i skåpet, kasta sudd, kasta stolar (eller bord, bara du fångar din älskades uppmärksamhet). Om inte detta skulle funka kan du ju gå fram och prata med personen istället..

4. Sporthall - passa på att gå dit under en cup. Då lär ni få napp. I sporthall finns det ofta toaletter, så hitta den närmaste och kör på ba.

5. SIST MEN INTE MINST Rix fm festivalen - vi är där ikväll, så va inte blyga.


där har ni lite tips, givetvis kan ni ragga var som helst, om ni har lite go ögonkontakt med någon snygging på cafeét, stranden, gymmet eller stan så har ni inget att förlora. (dra med den in på toan trots motstånd). Det var allt för oss denna gången, ring och fråga om ni vill ha mer tips!!
Nu skall vi dra oss upp och äta, vi hör av oss sen. kyssar H&H



Kommentarer
Postat av: hej henkyyyy

hennnnnnnypennnyyy, i skolan har ju du mycket erfarnheter av... vad jag har hört... ;)

keep up the good work!

2010-07-27 @ 00:41:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0