gött hångel

hej bloggen.
ligger i sängen & kollar tv med helena nu. dagen har varit lugn & har inte haft så mycket mer på schemat på hela dagen.
men nu till detta inlägg. tänkte skriva om bästa hånglet liksom hur man lyckas som bäst. enligt mig & helena iaf, alla tycker ju som sagt olika. mer tror att de flesta ändå kan hålla med om att detta är gött hångel

iaf, börja alltid med att pussas. att bara hoppa på varandra med tungorna runt om i halsen & ansiktet är ingen direkt hit om man säger så. det räcker som sagt med försiktiga pussar & kyssar med endast läpparna i olika vinklar & rörelser. för att sen krydda på det hela. så får ni gärna vila handen eller några fingrar i håret eller runt om nacken. när det hela sen börjar hetta till en aning, kyssarna blir allt snabbare & fingrarna rör sig hetsigare. får gärna tungorna mötas, men som sagt inte ner i halsen med dem, (det är inget som uppskattar hos någon). bara försiktiga kittlande möten med tungspetsarna.

nu vet ni hur ni lyckas kanon med hånglet. det är bara att välja en go hångel kamrat & ett mysigt ställe att befinna sig på sen är det fritt fram att köra igång!
nu ska jag och helena mysa ännu mer & snart kommer även agnes & joinar oss. ska laga god mat & ha en mysig kväll helt enkelt. hoppas ni har det gött. hörs senare med ett inlägg.
PUSSSSAR



Kommentarer
Postat av: Anonym

JÄVLA PUNGRYCKARE! INTE MUUUMS

2010-07-24 @ 19:49:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0