vägen till hetare sex

hej bloggen. dagens inlägg tänkte jag ägna till att krydda upp ditt sexliv, tillsammans med en stabil partner eller bara allmänt för att få uppleva galet sex. så som sagt, jag tänker nu presentera en lista med fyra tips, på vägen till ett goare & mer uppskattat sexliv.

1.
det första & absolut viktigaste för att åstakomma ett bra sex, är att du bara ska ha det när du har lust och är sugen. visst ibland kan man göra de lite för att ens partner verkligen vill. men då lyder frågan. hur bra sex får han isåfall om ni ändå inte är sugna? hoppa istället sexet vid sådanna tillfällen och spar på de goda till gånger då du verkligen vill ha de, jag lovar sexet blir bättre då. bara av den enkla regeln.

2.
få aldrig sexet till att bli något ni har på kvällarna innan ni lägget er, dag in & dag ut kör ni missionären i ca 30 min. sen lägger ni er på varsin sida av sängen och somnar. visst sånt sex måste man också få ha, & ibland duger de för att båda ska somna skönt. men för att hålla sexet igång och inte falla in i en sexgrop, måste ni ändra på tider, ställningar & platser. gör de då ni minst anar de. & än en gång, ha de då ni är som sugnast. hoppa in på toan hos gästerna om det är de som krävs för att ni ska byta mönster lite.

3.
din partner älskar när du tar övertaget. lägg tillexempel något för ögonen och exprimentera med hans kropp, utan att han får röra eller smeka dig. använd dig av varenda millimeter av kroppen när du smeker honom, glöm inte att variera smekningarna med kyssar, nafs eller slickning. lovar det är extremt uppskattande för er båda två.

4.
ha olika typer av sex. det behöver inte vara sex som gör att sängarna går sönder & grannarna ringer på och klagar för ni skriker för högt. sexet kan vara minst lika uppskattande (om inte mer) om ni har det på ett lugnt och kärleksfullt sex. men glöm inte av att variera er med de allra galnaste till de lugnaste från tillfälle till tillfälle.

som sagt, variera er, skäms aldrig i sängen & gör det för att du vill.



kanske uppdaterar lite bättre sen. ha en bra söndag.
puss er henny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0