Gästblogg - "Se en film"

Idag har jag funderat över raggnings/liggningsrepliken:  ”Ska vi se en film?”.  Vi har säkert alla hört den mer än 1 gång. Riktigt snygga tjejer har säkert hört det så många gånger att den skaver i deras öron.

 

Killar, ni vill ligga! Vi vet det alla. Ni har troligen också gjort upp planer hur ni på bästa möjliga sätt ska försöka kåta upp tjejen, så att ni i sin tur kan nå till målet med kvällen - att få ligga!

 

Detta utspelar sig oftast på msn eller sms, alternativt facebook chatten


Killen säger: Tjena snygging


Tjejen säger: Tja


Killen säger: Händer ikväll?


Tjejen säger: Vet inte, inga speciella planer. Sjdå?


Killen säger: Nej ingenting, vill du komma hit och se film?

 


Det kommer ungefär se ut såhär: Man kommer sitta där i sängen i killens instängda och mörklagda rum. Den stela stämningen kommer att vara på topp. Det kan vara första gången man träffas och man ska se en FILM. Super bra om man inte alls vill lära känna varandra, utan bara vill ha en engångsgrej. Efter ett tag (sådär 1:10 in i filmen ungefär) kommer stöten. Förmodligen är det killen som böjer sig lite diskret mot ens ansikte, och drar igång med hånglet. Eller strulet. Eller det obligatoriska förspelet. Hånglet som säkerligen killen tror och hoppas kommer leda till ett litet dopp. Bara han smeker tillräckligt mycket.

 

Det är i ovanstående situationer som vi tjejer måste vara starka och stå på oss. Man ska inte ge killar vad dem vill ha. Vill dem ha lite fitta, ge dom inte de. Vill dom inte ha fitta, ge dom de! Har killen verkligen förtjänat de?

 

Nej, jag ska inte vara en liten feministiskt bitch nu och dra alla över ett streck, kanske finns det några oskuldsfulla killar där ute som faktiskt vill se på film och inte alls komma in i tjejen (mycket ovanligt förekommande).  Men girls, är ni kåta så läpp musen fri för tusan! Blanda nytta med nöje, passa på att utnyttja killen lite för den motion som sex faktiskt ger samtidigt som du också får njutning. Inga som helst fel!

 

Men killar, vill ni nu bara ligga med en tje. Var då en man och gå rakt på sagt. ”Vill du ligga?”

 

De efterblivna raggningsreplikerna är så förra året. Eller nåt.

 

/ Yours Truly Agnes

 


Kommentarer
Postat av: hihi

Får hoppas att detta var ditt första och sista inlägg. Du var ju sämst....

2010-06-29 @ 23:26:37
Postat av: henny

henka tyst. du är bara avundsjuk för att inte du har blivit inbjuden för att gästblogga

2010-06-29 @ 23:39:58
Postat av: A

god kväll (;

2010-06-29 @ 23:55:30
URL: http://annnaaah.blogg.se/
Postat av: sara

hahahahaha fan vad sant! tycker det e skit kul och läsa eran blogg fortsätt som ni gör :) kram

2010-07-01 @ 20:29:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0